Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sestdienas rītā Bagdādē sarīkots jauns ASV gaisa trieciens

Irākas galvaspilsētā Bagdādē sestdienas rītā notika jauns ASV gaisa spēku trieciens, kas bijis vērsts pret vienu no šiītu paramilitārā grupējuma Hashed al Shaabi komandieriem, ziņoja Irākas valsts televīzija.

Telekanāls ziņoja, ka gaisa trieciens noticis Bagdādes ziemeļu rajonā Tadži, bet nenosauca vārdā komandieri, kas bijis tā mērķis.

Ziņu avots policijā sacīja, ka trieciens trāpījis Hashed al Shaabi autokolonnai un ka tajā ir "mirušie un ievainotie", bet neminēja konkrētus skaitļus. 

Hashed al Shaabi noliedza, ka šajā gaisa triecienā esot nogalināti tā augsta ranga dalībnieki, un paziņoja, ka uzbrukums bijis vērsts pret mediķu grupu, kas saistīta ar šo grupējumu.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā ASV raķešu triecienā pie Bagdādes lidostas tika nogalināti astoņi cilvēki, tai skaitā Irānas Revolucionārās gvardes vienības Kudsas spēki komandieris ģenerālis Kasems Sulejmani un Irākas militārā grupējuma Hashed al Shaabi (Tautas mobilizācijas spēki) vadītāja vietnieks Abu Mahdi al Muhandiss.

Šis raķešu trieciens bija vērsts pret ietekmīgo Irānas ģenerāli Sulejmani un tika īstenots pēc ASV prezidenta Donalda Trampa norādījuma. 

Top komentāri

ha
h
Kaut kādas naidu kurinošas feika ziņas pārpublikācija. Muldēt var daudz ko, taču jeņķi parasti uzbrūk mērķtiecīgi un ar apskaužamu precizitāti. To pierāda kaut vai iepriekšējais uzbrukums teroristu līderiem.
paskaidrojums
p
Jums gadījies ierasties sešos no rīta uz dežūru ar sāpošu galvu. Nu lūk, kāds LETA džekijs bijis tik slābs, ka nav spējis atšķirt feikņūzus un palaidis šo pīli. ATSAUKUMS - UZBRUKUMA NAV BIJIS. Lasiet Reuters, kas netic.
Ļeņins
Ļ
Laba mācība čekistam Pūtinam viņa smirdīgajiem ģenrāļiem un pārējiem kretinellām, ka nedrīkst uz nebēdu vārīt sūdus. Tagad var dabūt arī raķeti pierē, lai kā debīlā tauta savu geroju dievinātu un aizstāvētu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits