Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Nākamā gada maijā koncertzālē Palladium uzstāsies mūziķis Lauv

Nākamā gada 24. maijā koncertzālē Palladium uzstāsies viens no šobrīd aktuālākajiem popmūzikas māksliniekiem, multiinstrumentālists un mūzikas producents Lauv, kurš savu straujo popularitāti ieguvis, pateicoties trīskārtējam platīna debijas hitam I Like Me Better un 6. martā gatavojas izdot debijas albumu how i’m feeling. Koncertā kā īpašais viesis uzstāsies Kanādas drīmpopa duets Babygirl.

Amerikāņu mūziķis Lauv, īstajā vārdā Ari Staprans Leff, ir dziesmu autors, multiinstrumentālists un producents. Savu skatuves vārdu aizguvis no latviešu vārda "lauva", turklāt ne tāpat vien. Viņa vecvecāki un mamma ir latvieši, un Latvija viņam nemaz nav sveša. Intīma, atmosfēriska un ambienta mūzika ir Lauv radošā rokraksta galvenais elements. Viņa dziesmas ir patiesas, uz emocijām balstītas, zināma naivuma caurstrāvotas, un tieši tas sajūsmina miljoniem fanu visā pasaulē.

Sākot karjeru mūzikas industrijā kā pieprasīts dziesmu autors populāriem mūziķiem (Khalid, Cheat Codes, Demi Lovato un Charli XCX), Lauv pakāpeniski pieteica sevi kā popmūzikas mākslinieku, strauji vairojot popularitāti, pateicoties savam trīskārtējam platīna debijas hitam I Like Me Better. Šis hits nokļuva pasaules mūzikas Top 40 pirmajā desmitniekā, un Lauv skaņdarbu izpildīja gan ASV izklaides šovā Tonight Show Starring Jimmy Fallon, gan arī 2018. gada Teen Choice Awards apbalvošanas ceremonijā, kā arī pērnā gada MTV Video Music Awards, izklaides pārraidē Jimmy Kimmel Live! un ASV rīta raidījumā Today.

Savas salīdzinoši neilgās darbības laikā Lauv jau paspējis iegūt atzinību no tādiem izdevumiem kā The Rolling Stone, New York Times, People, Billboard un Time, kas mūziķi nodēvējis par “popmūzikas jauno balsi, kas rada hitus, iedvesmojoties no saviem pārdzīvojumiem”.

Papildu izpārdotiem solokoncertiem Lauv ir arī iesildījis Edu Šīranu pasaules lielākajās arēnās un stadionos, kā arī uzstājies Lollapalooza, Hangout Music Festival un Outside Lands festivālos. 2018. gadā mākslinieks uzstājās arī  festivālā Positivus uz galvenās skatuves.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Sākums

Vairāk Sākums


Jaunumi

Vairāk Jaunumi


Mākslinieki

Vairāk Mākslinieki


Foto & video

Vairāk Foto & video