Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Izvēlies piemērotāko aizdevumu

Ja vēlies noformēt ātro kredītu, vērts apskatīt vairāku aizdevēju piedāvājumus, lai atrastu izdevīgāko un vienkāršāk noformējamo risinājumu. Lai būtu vieglāk atrast labāko kredītu, pievērs uzmanību šādiem kritērijiem:
  • Maksimālajai kredīta summai. Pie dažādiem aizdevējiem pieejamas atšķirīgas summas. Lai arī visizplatītākie ir neliela apmēra aizdevumi, tomēr vairāki aizdevēji piedāvā arī patēriņa kredītus lielāku plānu realizēšanai. Jāņem vērā, ka, aizņemoties pirmo reizi, maksimālā aizdevuma summa var būt nedaudz mazāka, kā noformējot kredītu atkārtoti;
  • Iespējai noformēt bezprocentu kredītu. Vairāki aizdevēji piedāvā lielisku iespēju jaunajiem klientiem – kredītu bez pievienotas procentu likmes. Tas ļauj saņemt nepieciešamo kredītu, nepārmaksājot ne centa;
  • Procentu likmei. Izvēloties aizdevēju, iepazīsties ar procentu likmi – tas ir visprecīzākais veids, kā noteikt konkrētā piedāvājuma izdevīgumu;
  • Aizdevēja darba laikam. Kredītam iespējams pieteikties jebkurā diennakts laikā, taču pieteikuma izskatīšana un aizdevuma piešķiršana notiks aizdevēja darba laikā. Labā ziņa ir tāda, ka lielākā daļa kredītdevēju strādā arī nedēļas nogalēs un svētku dienās;
  • Papildu iespējām. Protams, ātrais kredīts ir labs risinājums tikai tad, ja esi pārliecināts, ka spēsi to atmaksāt noteiktajā apjomā un termiņā. Taču, ja tomēr radušies neparedzēti apstākļi un aizdevumu atdot laikā nav iespējams, vari izmantot atmaksas termiņa pagarināšanu, kas ļauj atlikt maksājumu, piemēram, uz 7, 14 vai 30 dienām. Tomēr jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums. Vairāki aizdevēji piedāvā arī lojalitātes programmas, kas pastāvīgajiem klientiem dod iespēju aizdevumu noformēt ar vēl izdevīgākiem nosacījumiem.

Kredīta noformēšanas nosacījumi

Ātrais kredīts ir ērti un ātri noformējams - tā saņemšanai nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums. Tomēr jāatceras – lai saņemtu aizdevumu, jāatbilst kredītdevēja prasībām.

Aizdevumi tiek izsniegti Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem ar:

  • Pozitīvu kredītvēsturi;
  • Atbilstošu ienākumu līmeni.

Izvēloties piemērotāko variantu, jāņem vērā arī vecuma ierobežojums. Lielākā daļa kredītdevēju aizdevumu izsniedz personām, kas sasniegušas vismaz 20 gadu vecumu, taču ir arī izņēmumi.

Kad esi atradis piemērotāko kredīta piedāvājumu, reģistrējies aizdevēja mājaslapā un seko tālākajām norādēm. Pēc pieteikuma nosūtīšanas jau pavisam drīz saņemsi lēmumu par kredīta piešķiršanu. Ja tas būs pozitīvs, naudu savā bankas kontā saņemsi apmēram 15 minūšu laikā.

Lai arī ātrais kredīts ir ērts un ātrs risinājums visdažādākajās situācijās, jāatceras, ka tas ir atbildīgs lēmums. Pirms aizdevuma noformēšanas rūpīgi izvērtē aizdevuma nepieciešamību un savas iespējas to atmaksāt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti