Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LLU rīkos Topošo maģistrantu dienu

Trešdien, 13.jūnijā, Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Topošo maģistrantu dienā apmeklētājus pirmoreiz kopā ar studiju programmu direktoriem konsultēs arī paši LLU maģistranti.

LLU Sabiedrisko attiecību daļas pārstāve Ilvija Gaidukoviča informēja, ka pasākums notiks no plkst.15 līdz plkst.19 Jelgavas pils Sudraba zālē, Lielajā ielā 2, Jelgavā.

"Lai gan mūsdienās informācijas ir ļoti daudz un tā ir pieejama it visur, studenti atzīst, ka vislabākais veids, kā uzzināt visu par studijām LLU, ir aprunāties ar kādu no universitātē jau studējošajiem, tāpēc šogad Topošo maģistrantu dienā par studiju un uzņemšanas niansēm pirmoreiz stāstīs arī paši LLU maģistranti," skaidroja LLU Sabiedrisko attiecību un karjeras centra karjeras konsultante Santa Tuherma.

Par studiju programmām un tajās apgūstamajiem priekšmetiem, studiju maksu, iespējām pretendēt uz stipendijām un uzņemšanas noteikumiem, kā ierasts, konsultēs arī visu fakultāšu studiju programmu direktori. Uz citiem interesējošajiem jautājumiem atbildēs arī LLU galvenā speciāliste maģistrantūras jautājumos Dzidra Kreišmane, bet par maģistrantu mobilitātes iespējām ārzemēs informēs LLU Ārlietu daļas pārstāvis Gatis Kasparinskis.

Topošo maģistrantu dienā pirmoreiz piedalīsies arī LLU Studentu pašpārvaldes (SP) pārstāvji. "Mēs vēlamies, lai pašpārvaldē vairāk iesaistītos maģistranti, kuri bieži vien nezina par iespējām darboties LLU SP, bet ar savu pieredzi un nopietno skatījumu uz lietām varētu dot lielu ieguldījumu tās darbībā un attīstībā. Ceram, ka ieinteresēsim un daudzus no pasākuma apmeklētājiem rudenī uzņemsim savā pulkā," pauda LLU SP vadītāja Signija Dziļuma.

Pieteikšanās studijām LLU maģistrantūrā sāksies 10.jūlijā un noslēgsies LLU Uzņemšanas naktī 17.jūlijā, kad dokumentus varēs iesniegt līdz pusnaktij. Sākot ar šo gadu, LLU absolventi maģistra studijām varēs pieteikties, izmantojot savu LLU Informācijas sistēmas kontu, bet pārējie interesenti kā līdz šim, uzrādot dokumentus klātienē Jelgavas pilī.

LLU piedāvā 25 augstākā līmeņa studiju programmas piecos virzienos - lauksaimniecībā, inženierzinātnēs, informācijas tehnoloģijās, pedagoģijā un sociālajās zinātnēs. Maģistrantiem pieejamas 199 valsts finansētās studiju vietas, dažādas stipendijas un studijas gan pilna un nepilna laika, gan e-studiju formā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi