Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Nedēļas laikā ZZ Čempionātam pieteikušies 13 tūkstoši skolēnu

Tikai nedēļu pēc skolēnu sporta un prāta spēļu "ZZ Čempionāts 2012" atklāšanas sacensībām jau pieteikušies vairāk nekā 13 300 skolēnu, Dienu informēja pasākuma organizatori. Savu startu radošajos pārbaudījumos un netradicionālajos sporta veidos klases var pieteikt vēl līdz 21.martam. 

Lai sportošanā ieinteresētu pēc iespējas vairāk skolēnu, pirms "ZZ Čempionāta" pirmajām sacensībām uz dažādām izglītības iestādēm visos Latvijas reģionos dosies sabiedrībā pazīstami sportisti. Viņu vidū ir 2000. gada Sidnejas Olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs Aigars Fadejevs, VEF un Latvijas izlases basketbolisti Kristaps Janičenoks un Sandis Valters, Latvijas izlases vadošais volejbolists Ansis Medenis, šķēpmetējs Zigismunds Sirmais, smaiļotāji – olimpieši Aleksejs Rumjancevs un Krists Straume, pludmales volejboliste Inguna Minusa, autosportiste Karlīne Štāla, kā arī Latvijas snovborda pionieris Inārs Bīrmanis.

Šogad "ZZ Čempionāta" sacensības notiks sporta skolotāja Alda Kalniņa uzraudzībā. Pirmie pusfināli no 10.aprīļa līdz 3.maijam tiks organizēti Dobelē, Ogrē, Rīgā, Daugavpilī, Jelgavā, Valmierā, Jēkabpilī, Madonā, Ventspilī un Kuldīgā. Lai arī čempionātā jau sesto reizi varēs piedalīties 6.-8.klašu un 10.-11.klašu skolēni, šogad pirmo reizi sacensībās īpašā Junioru līgā varēs startēt arī 4.-5.klašu skolēni. 

"ZZ Čempionāta" lielais fināls notiks 2. jūnijā Rīgā, un tajā spēkiem mērosies 108 labākās, dažādos pārbaudījumos sevi pierādījušās klases. 

Sporta un atjautības festivālu organizē jauniešu organizācija Avantis kopā ar Zelta Zivtiņu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi