Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Notiks skolotāju konference E-klase 2013

Piektdien, 12. aprīlī, RTU telpās Kaļķu ielā 1 Rīgā notiks viens no vērienīgākajiem pasākumiem izglītības nozarē - Latvijas skolotāju konference E-klase 2013, kas ik gadu pulcē vairāk nekā 500 Latvijas skolu pārstāvju.

Šogad konferencē skolotāji ne tikai uzzinās aktualitātes par digitalizāciju skolās, bet arī piedalīsies diskusijās par dažādiem jautājumiem, lai kopīgi rastu noderīgus risinājumus un praktiski iepazīstinātu ar jaunākajām tehniskajām un digitālajām iespējām. Lekcijās, ko skolotājiem lasīs dažādu jomu eksperti, varēs uzzināt vairāk par mācīšanās metodēm, izmantojot digitālos palīglīdzekļus, skolvadības sistēmas E-klase lietošanas iespēju paplašināšanu, e-vidi kā instrumentu pedagogu un skolēnu vecāku komunikācijā, kā arī par skolēnu uzvedības ierakstiem un prognozēm kā noderīgu rīku skolotāju rokās. Tāpat varēs noklausīties lekciju par iekļaujošo izglītību Latvijā un Eiropā.

«Latvijā ir ļoti daudz brīnišķīgu skolotāju, kas ik dienu apgūst ko jaunu un dalās ar savām zināšanām. Vēlamies šīs konferences laikā pateikties visiem skolotājiem - cilvēkiem, kas rūpējas par Latvijas lielāko vērtību - izglītību,» saka E-klases redaktore Dita Lapsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi