Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Sporta Avīzes gada aptaujas noslēgums būs skatāms tiešraidē

Sadarbībā ar Optibet un Dienas Bizness konferencēm, ikgadējā Sporta Avīzes 50 ekspertu balsojuma aptauja, kurā tradicionāli nosaka gada labāko Latvijas sportā, pirmo reizi būs skatāma tiešraides pasākumā 5. janvārī ar pilnu apkopojumu Sporta Avīzes 2022. gada janvāra numurā.

Latvijas vadošais sporta izdevums Sporta Avīze ir vienīgais drukātais sporta medijs, kas turpina aizraujoši ziņot par sporta personībām, aktualitātēm un vienīgais, kas jau 26 gadus nosaka labāko sportā mūsu valstī. Sporta Avīzes 2021. gada aptaujas noslēguma pasākums pirmo reizi būs skatāms tiešraidē 5. janvārī. Ikgadējā aptauja norisinās līdz decembra nogalei un laureātu paziņošana norisināsies tiešraides pasākumā ar tradicionālo apkopojumu Sporta Avīzes 2022. gada janvāra numurā.

Sporta Avīzes gada balsojumu, kā ik gadu, veido 50 ekspertu grupa un gadu laikā tā pamatoti kļuvusi par prestižāko Latvijas sporta aptauju, kas nosaka valsts atzītāko atlētu. Starp 50 ekspertiem arī šogad ir gan valsts augstākās amatpersonas, kā piemēram, premjerministrs Krišjānis Kariņš, pilsētu mēri, eks-prezidenti Vaira Vīķe-Freiberga, Raimonds Vējonis, Guntis Ulmanis, vadošie sporta politikas veidotāji, federāciju vadītāji, kādreizējās sporta zvaigznes, treneri, sporta žurnālisti un arī žurnāla uzticamākie lasītāji. Starp ekspertiem šogad tiek iekļauti arī atbalstītāju pārstāvji. 

"Sporta Avīze ir kvalitatīvs sporta izdevums, kurš runā par sportu visplašākajā izpratnē. Sākot ar augstu sasniegumu sportu un stāstiem par mūsu zvaigznēm un beidzot ar amatiersportu, bērnu un jauniešu sportu, kā arī sporta zinātni. Augstu sasniegumu sports un pasaulē zināmie atlēti ir mūsu lepnums, bet tautas sports ir veselas nācijas stūrakmens," saka izdevniecības Dienas mediji galvenais redaktors Gatis Madžiņš.

Latvijas senākā un prestižākā sporta aptauja tiešraides pasākumā 5. janvārī pulcēs gada aptaujas laureātus, sporta dzīves organizatorus un atbalstītājus, nozares profesionāļus un viedokļu līderus apliecināt aizvadītā gada spilgtākos notikumus Latvijas sportā.

Skatieties pasākumu tiešraidē Youtube kanālā 2022. gada 5. janvārī no plkst 10.00.

Pasākuma Facebook saite

Pilna pasākuma programma tiks publicēta drīzumā.

Pasākuma informatīvais partneris: Portāls diena.lv

Vairāk informācijas Sporta Avīzes Facebook kontā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēlme pēc piedzīvojuma

Kaut arī visi viņi pat nav bijuši Porto pilsētā, ducis Latvijas spēlētāju šosezon veidoja vēsturē pirmās Portugāles hokeja komandas Porto kodolu, sacenšoties Spānijas čempionātā. Šis piedzīvojums a...

Intervijas

Vairāk Intervijas


Portrets

Vairāk Portrets


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā