Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Jēkabpils basketbola klubs pārtrauc sadarbību ar Ciprusu

Latvijas basketbola klubs Jēkabpils pārtraucis sadarbību ar labi zināmo centra spēlētāju Kasparu Ciprusu, aģentūru LETA informēja kluba sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Stašule.

Darba attiecības ar bijušo Latvijas izlases spēlētāju izbeigtas pēc abpusējas vienošanās.

"Tas ir galējs lēmums par sadarbības pārtraukšanu no abām pusēm, par ko vienojāmies piektdienas vakarā, dienu pirms spēles ar Valmieru. Mēs nebijām īsti apmierināti ar Ciprusa ieguldījumu pirmssezonas spēlēs un sezonas sākumā, bet tam klāt Kaspars guva traumu. Kasparam bija arī citi sadarbības piedāvājumi," citēts komandas galvenais treneris Edgars Teteris.

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) turnīru Jēkabpils komanda sākusi ar trim uzvarām četros mačos, bet Cipruss piedalījies divās spēlēs, vidēji gūstot 6,0 punktus un izcīnot 5,5 atlēkušās bumbas. Savukārt Baltijas Basketbola līgā (BBL) vienība iesaistījusies ar vienu uzvaru divos mačos, tomēr Cipruss šajās cīņās laukumā nav devies.

"Šobrīd mēs spēlēsim tādā sastāvā, kādā mēs esam. Katrā ziņā, mēs skatāmies spēlētāju tirgū, ja nu vēl viens garais spēlētājs mums būs vajadzīgs. Pašlaik mēs varam spēlēt ar to sastāvu, kas mums ir. Paralēli mēs skatīsimies un meklēsim," piebilst Teteris.

Pašlaik 31 gadu vecajam Ciprusam iepriekš bija izteikts piedāvājums arī šajā sezonā palikt Ukrainas spēcīgākās līgas klubā Odessa, tomēr viņš deva piekrišanu spēlēšanai Jēkabpils rindās. Odessa komandu Cipruss pārstāvēja kopš gadu mijas, vietējā čempionāta kopvērtējumā ar to ieņemot 12.vietu 14 vienību konkurencē. Savukārt pagājušās sezonas pirmo pusi viņš aizvadīja Lietuvas klubā Paņevēžas Lietkabelis.

Iepriekš savā karjerā Cipruss pārstāvējis arī Latvijas komandas Rīgas ASK/Brocēni/LMT, Skonto, Gulbenes Buki, Ventspils, Liepājas Lauvas un Valmiera. Tāpat 210 centimetrus garais centra uzbrucējs spēlējis arī dažādos Spānijas, Itālijas, Slovēnijas, Polijas, Čehijas, Apvienoto Arābu Emirātu un Igaunijas klubos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi