Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Bucks uzvar Bulls un nodrošina uzvaru NBA regulārajā čempionātā

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas regulārā čempionāta uzvarētājiem trešdien kļuva Milvoki Bucks vienība, kas savā laukumā ar 105:92 (28:21, 21:30, 30:25, 26:16) pieveica Čikāgas Bulls komandu.

"Bucks" šī bija 58.uzvara sezonas 80 mačos un divas spēles pirms regulārā čempionāta beigām vienība kļuvusi neaizsniedzama konkurentēm, kas ļaus būt izsētai ar pirmo numuru numuru visās "play off" kārtās.

Rezultatīvākais mājinieku rindās ar 27 punktiem bija Bobijs Portiss, kura rēķinā arī izcīnītas 13 bumbas zem groziem. Brūks Lopess guva 26 punktus, bet ar 20 punktiem, 15 rezultatīvām piespēlēm un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džrū Holidejs.

Viesu sastāvā Nikolas Vučeviča kontā 21+11, bet 14 punktus guva Kobijs Vaits.

Pēdējā komanda, kura uzvarēja regulārajā čempionātā un sezonas izskaņā triumfēja arī "play off" bija Goldensteitas "Warriors", to paveicot 2016./2017.gada sezonā.

"Bulls" šis bija otrais zaudējums pēc kārtas, tomēr ar bilanci 38-42 vienība ir sev garantējusi dalību Austrumu konferences "play in", kur tiksies 7.-10.vietas ieguvējas.

Citā trešdienas mačā Losandželosas komandu derbijā "Clippers" savā laukumā ar 125:118 (37:31, 34:21, 22:30, 32:36) pieveica "Lakers", liekot tiem pamest Rietumu konferences "play off" zonu jeb labāko sešnieku.

Uzvarētāju rindās seši no laukumā gājušajiem deviņiem spēlētājiem guva vismaz desmit punktus. Rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Normans Pauels, 25 punkti Kavaī Lenarda rēķinā, bet ar Ivicas Zubaca kontā 17+13.

Viesus no zaudējuma neglāba Lebrona Džeimasa 33 punkti, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles. Ostins Rīvzs guva 20 punktus, bet 17+11 savā rēķinā ierakstīja Entonijs Deiviss.

Zaudējums "Lakers" licis ar bilanci 41-39 noslīdēt uz septīto vietu Rietumu konferencē, kas čempionāta izskaņā liktu spēlēt "play in" kārtā. Tikmēr "Clippers" šis panākums ļāvis ar bilanci 42-38 pakāpties uz piekto vietu konferencē. Sestajā vietā esošā "Warriors" arī iekrājusi 42 panākumus, kamēr aiz "Lakers" astotajā vietā esošai Ņūorleānas "Pelicans" arī ir 41-39 bilance. Devītā ar 40 uzvarām konferencē ir Mnesotas "Timberwolves", bet labāko desmitnieku ar 38-42 pašlaik noslēdz Oklahomasitijas "Thunder" vienība

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi