Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Heat pieliek punktu Bucks cerībām; Lakers vēlreiz uzvar Hjūstonu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Miami Heat otrdien Austrumu konferences pusfināla piektajā spēlē izcīnīja uzvaru, kā rezultātā Milvoki Bucks sezona ir noslēgusies.

"Heat" ar 103:94 (19:28, 33:18, 21:19, 30:29) uzvarēja "Bucks" un sērijā līdz četrām uzvarām svinēja panākumu ar 4-1.

"Bucks" komandai šajā duelī palīdzēt nevarēja tās līderis un sezonas vērtīgākais spēlētājs Jannis Adetokunbo, kurš iepriekšējā spēlē guva potītes sastiepumu.

Miami komandā rezultatīvākie ar 17 punktiem bija Gorans Dragičs un Džimijs Batlers, kurš arī iekrāja desmit atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Dže Krauders iemeta 16 punktus, bet vēl 14 pievienoja Tailers Hero, kuram arī izdevās izcīnīt astoņas atlēkušās bumbas un sešreiz rezultatīvi piespēlēt.

Milvoki vienības rindās Kriss Midltons izcēlās ar 23 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Brūks Lopess pievienoja 15 punktus un 14 atlēkušās bumbas.

"Bucks" šī ir jau otrā sezona pēc kārtas, kad izdevies uzvarēt regulārajā sezonā, taču "play-off" ciesta neveiksme. Pērn komanda Austrumu konferences finālā piekāpās čempionei Toronto "Raptors".

Konferences finālā "Heat" tiksies ar Bostonas "Celtics" un "Raptors" dueļa uzvarētāju. "Celtics" sērijā ir vadībā ar 3-2.

Savukārt Rietumu konferences pusfinālā Losandželosas "Lakers" ar 112:102 (32:33, 29:31, 21:18, 30:20) uzvarēja Hjūstonas "Rockets" un sērijā panāca 2-1.

 

Līdz ar uzvaru šajā duelī Lebrons Džeimss kļuva par panākumiem bagātāko basketbolistu "play-off". Izslēgšanas spēlēs Džeimss kopumā izcīnījis 162 uzvaras, kamēr Derekam Fišeram savulaik izdevās piedalīties 161 uzvarētā mačā.

Džeimss šajā spēlē guva 36 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, bloķēja četrus metienus, kā arī pārtvēra vienu bumbu. Entonijs Deiviss atzīmējās ar 26 punktiem, 15 bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet vēl 21 punktu iemeta Reidžons Rondo.

"Rockets" vienībā 33 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un tikpat rezultatīvas piespēles Džeimsam Hārdenam, bet par trim punktiem mazāk iemeta Rasels Vestbruks, kura rēķinā astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Dienas beigās ceram, ka Kobes Braienta ģimene ar mums lepojas. Tāpat ceram, ka lepni par mums ir tie, kuri kaut reizi vilkuši "Lakers" kreklu," pēc uzvaras teica Džeimss.

Trešdien laukumā dosies ar Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets" komandas. Denveras vienība sērijā ir vadībā ar 2-1.

NBA sezona turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi