Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Heat piespiež 76ers pirmo reizi sezonā kapitulēt savā laukumā

Kendrikam Nanam gūstot 26 punktus, Maiami Heat trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē apturēja Filadelfijas 76ers mājas uzvaru sēriju.

Filadelfijas "76ers" bija spiesti pirmoreiz sezonā zaudēt savā laukumā, piekāpjoties Maiami "Heat" ar 104:108 (29:19, 19:37, 26:26, 30:26).

Uzvarētāju rindās Nana 26 punktiem 23 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Bams Adebajo un Džimijs Batlers uzvarā ieguldīja 14 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Mājiniekiem Džoels Embīds sakrāja iespaidīgu "double-double" - 22 punkti un 19 atlēkušās bumbas, bet Tobiass Heriss pievienoja vēl 20 punktus.

Spēlē līdz pat otrās ceturtdaļas nogalei dominēja mājinieki, taču pēc tam, kad Deriks Džonss juniors ar trīspunktnieku mača 21.minūtē panāca 47:46, mājinieki netika pat līdz neizšķirtam. Otrās ceturtdaļas piektajā minūtē vēl bija 41:29 mājinieku labā, taču līdz pārtraukumam viesi bija panākuši 27:7 izrāvienu.

"Heat" galvenais treneris Ēriks Spolstra pēc mača slavēja komandas jaunos spēlētājus: "Nans iemeta dažus grūtus metienus, bet mūsu jaunie puiši šonakt bija ļoti labi. Vakar zaudējumā Memfisā viņi uzvedās kā filmu zvaigznes, bet šodien viņi bija mācību apguvuši un atkal devās laukumā strādāt."

Mājinieku vienības galvenais treneris Brets Brauns sūdzējās par nespēju tikt galā ar "Heat" zonas aizsardzību otrajā ceturtdaļā, kad apsīka pašu uzbrukums: "Tas bija gan psiholoģijas un garastāvokļa maiņa, gan viss pārējais. Mums pietrūka agresivitātes, un jutāmies kā iestiguši dubļos. Tas ietekmēja mūsu aizsardzību. Dažreiz tā vienkārši nav tava nakts."

Maiami klubs ar bilanci 20-8 ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, pēc mača apsteidzot filadelfiešus, kas ar bilanci 20-9 šobrīd ir piektie Austrumos pēc savas 14 uzvaru sērijas mājās beigām.

Citā trešdienas spēlē Ņūorleānas "Pelicans" beidza 13 zaudēto maču sēriju, viesos ar 107:99 (32:25, 31:25, 24:22, 20:27) pieveicot Minesotas "Timberwolves".

"Pelikānu" rindās Brendons Ingrems sakrāja 34 punktus, sešas rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. Mājiniekiem 27 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Endrjū Viginsa kontā.

Savukārt Detroitā "Pistons" neko nevarēja padarīt NBA čempioniem Toronto "Raptors", zaudējot ar 99:112 (29:30, 35:40, 15:26, 20:16).

Paskāls Siakams uzvarētājiem guva 26 punktus, Seržs Ibaka sakrāja "double-double" - 25 punkti un 13 atlēkušās bumbas -, laukumā dodoties uz maiņu, Odžī Anunobijs 19 punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas, bet Kailam Laurijam padevās apaļš "triple-double" - 20 punkti un pa desmit izcīnītām bumbām zem groziem un rezultatīvām piespēlēm. Mājinieku rindās "double-double" Andrē Dramondam - 22 punkti un 18 atlēkušās bumbas. 

Toronto klubs Austrumu konferencē ar bilanci 19-8 pakāpās uz ceturto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi