Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Knicks basketbolisti izcīna pirmo uzvaru kopš Porziņģa gūtās traumas

Ņujorkas Knicks basketbolisti ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē izcīnīja pirmo uzvaru kopš smagu ceļgala traumu mēneša sākumā guva latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Knicks komanda, aizvadot pirmo spēli kopš NBA Visu Zvaigžņu spēles pārtraukuma, viesos ar rezultātu 120:113 (31:41, 32:28, 30:21, 27:23) uzvarēja Orlando Magic komandu, pretiniekiem sagādājot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau vēstīts, ka Porziņģis 7.februāra spēlē pret Milvoki Bucks sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs aptuveni uz desmit mēnešiem. Latvietim tika veikta operācija un šobrīd viņam nākas pārvietoties uz kruķiem, bet pēc tam būs jāsāk rehabilitācijas process. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā. Traumas dēļ Porziņģis arī nepiedalījās NBA Visu Zvaigžņu spēlē, kur viņam vajadzēja spēlēt Lebrona Džeimsa komandā.

Kopš Porziņģa traumas Knicks bija zaudējuši četrās spēlēs pēc kārtas, bet tagad izcīnīja uzvaru.

Lielisku spēli ceturtdien aizvadīja saspēles vadītājs Trejs Bērks, kurš guva 26 punktus, bet 23 punktus pievienoja Tims Hārdavejs juniors, bet ar 12 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Eness Kanters.

Turku centrs Kanters divciparu skaitļus divos statistikas rādītājos sasniedzis pēdējos desmit mačos, bet šosezon pie double-double viņš ticis 29 spēlēs.

Tikmēr Magic rindās 25 punktus sameta Evans Furnjē, bet ar 19 punktiem izcēlās Melnkalnes basketbolists Nikola Vučevičs.

Knicks pēc pirmās ceturtdaļas, kura bija ļoti rezultatīva, zaudēja ar desmit punktiem (31:41), bet trešās ceturtdaļas pirmajās minūtēs bija iedzinējos ar 65:76. Tomēr turpinājumā Ņujorkas basketbolisti uzlaboja savu sniegumu aizsardzībā, kas ļāva veikt izrāvienu 12:0. Pirms pēdējās ceturtdaļas Knicks bija vadībā ar 93:90, beigās pārsvaru palielinot līdz 113:102, to arī veiksmīgi noturot.

Knicks vienība izcīnīja vien piekto uzvaru pēdējos 20 mačos, bet šosezon ar 24 uzvarām 60 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, kamēr Magic ar 18 panākumiem 58 mačos ir konferences 14.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi