Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija
Knicks pēdējās 13 spēlēs cietusi 11 zaudējumus, bet Hawks pēdējos desmit mačos tikusi pie deviņām uzvarām.

Knicks bez Porziņģa laukumā dramatiskā mača izskaņā piekāpjas Atlantas Hawks

Ņujorkas Knicks komanda, spēlējot bez Latvijas labākā basketbolista Kristapa Porziņģa, pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē cieta zaudējumu. Ņujorkas komanda savā laukumā ar rezultātu 107:108 (27:26, 27:27, 29:35, 24:20) piekāpās Atlantas Hawks komandai, kurai uzvaru nesošo tālmetienu 22 sekundes pirms pamatlaika beigām realizēja Vācijas izlases basketbolists Deniss Šrēders.

Pirmajā ceturksnī lielākoties vadībā atradās Knicks komanda, taču mājinieku pārsvars nepārsniedza sešus punktus. Arī otrajā ceturksnī bija aktīva cīņa par vadību, taču nevienai no komandām neizdevās atrauties, puslaiku ar 54:53 uzvarot ņujorkiešiem.

Otro puslaiku ar astoņiem bezatbildes punktiem iesāka Hawks basketbolisti, kuri nosargāja vadību līdz ceturtās ceturtdaļas sākumam, kurā mājinieks Džastins Holidejs pusminūtes laikā no 86:88 panāca 90:88. Turpinājumā jau Knicks nedaudz vairāk kontrolēja mača gaitu, taču attālināties nespēja. Minūti pirms pamatlaika beigām rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 105:105, bet Deriks Rouzs izvirzīja vadībā Knicks komandu. Tiesa, pēdējais vārds šajā mačā piederēja viesiem, kuru rindās 22 sekundes pirms fināla svilpes tālmetienu realizēja Vācijas izlases basketbolists Šrēders.

Ņujorkiešiem rezultatīvākais bija Karmelo Entonijs, kurš guva 30 punktus un savāca septiņas atlēkušās bumbas, 18 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Rouzam, bet 14 punktus iemeta lietuvietis Mindaugs Kuzminsks.

Tikmēr Hawks rindās 28 punktus iemeta šī mača varonis Šrēders, bet 20 punkti Tima Hārdeveja kontā.

LETA jau vēstīja, ka Porziņģis sāpošas Ahilleja cīpslas dēļ izlaiž trešo spēli pēc kārtas, bet šosezon viņš nav piedalījies sešos mačos.

Knicks komanda ar 18 uzvarām 42 spēlēs ieņem 11.pozīciju Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr Hawks ar 24 panākumiem 41 cīņā pakāpusies uz ceturto pozīciju.

Nākamā spēle Knicks komandai paredzēta trešdien Bostonā pret vietējo Celtics vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi