Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Knicks bez Porziņģa sastāvā zaudē Pacers basketbolistiem

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas Knicks, otro maču pēc kārtas aizvadot bez sava līdera Kristapa Porziņģa, kuram ir veselības problēmas, pirmdien viesos ar rezultātu 97:115 (19:31, 21:35, 25:29, 32:20) zaudēja Indiānas Pacers vienībai.

Porziņģis izlaida otro maču pēc kārtas un ceturto šosezon. Viņš iepriekšējā trešdienā pret Maiami Heat komandu izmežģīja potīti, turklāt nedēļas nogalē arī apslima, līdz ar to šoreiz latvietis nemaz nedevās izbraukumā uz maču ar Pacers.

Tāpat Knicks komandai šajā mačā nevarēja palīdzēt arī traumu guvušais Tims Hārdevejs juniors, bet Ņujorkas vienība cieta piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs.

Mājiniekiem jau no spēles sākuma piederēja iniciatīva, kas ļāva pirmajā ceturtdaļā iegūt 12 punktu pārsvaru, bet pēc puslaika Pacers atradās vadībā ar 66:40. Knicks vāji darbojās aizsardzībā, kas neļāva pretendēt uz uzvaru spēlē, vienu brīdi Pacers komandai panākot arī 37 punktu pārsvaru (46:83). Vien mača beigu daļā Knicks samazināja rezultāta starpību, taču pretinieku uzvaru neapdraudēja.

Knicks rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija spāņu centrs Villijs Ernangomess, kurš izcīnīja arī desmit atlēkušās bumbas. Savukārt Maikls Bīslijs guva 13, bet Dags Makdermots 12 punktus.

Tikmēr Pacers komandā ar 20 punktiem izcēlās Tadeuss Jangs, Bojans Bogdanovičs sameta 19, bet Viktors Oladipo 16 punktus. Tāpat uzvarētājiem ar 12 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās lietuviešu centrs Domants Sabonis, kurš spēlēja 24 minūtes.

Knicks ar 11 uzvarām 23 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kamēr Indiānas komanda ar 13 panākumiem 24 cīņās ir septītajā pozīcijā.

Knicks nākamo maču aizvadīs trešdien, kad uzņems Memfisas Grizzlies komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi