Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Knicks ģenerālmenedžeris: Porziņģis ir ļoti svarīgs spēlētājs kluba attīstībā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ir ļoti svarīgs spēlētājs viņa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks attīstībā, uzskata vienības ģenerālmenedžeris Skots Perijs.

Jau vēstīts, ka Porziņģis un Knicks nav vienojušies par debitanta līguma pagarināšanu, līdz ar to nākamajā vasarā viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

"Jums jājautā pašam Porziņģim, vai viņš ir apmierināts ar pašreizējo līguma situāciju," medijam New York Post sacīja Perijs. "Tomēr uzskatu, ka Porziņģis un viņa pārstāvji ir ļoti apmierināti. Viņš labi atgūstas no traumas un esam priecīgi redzēt, ka Kristapa veselība progresē. Manuprāt, gan viņa, gan komandas mērķis ir virzīt komandu uz priekšu, lai tā būtu konkurētspējīga visā līgā."

Pašlaik Porziņģim, kurš atkopjas no ceļgala krustenisko saišu savainojuma, ar Knicks ir spēkā līgums vēl uz nākamo sezonu, kas paredz 5 697 054 dolāru (4 919 765 eiro) atalgojumu. Knicks izvēloties vēl nepagarināt līgumu ar latvieti, šajā sezonā atbrīvoja papildus desmit miljonu dolāru (8,8 miljoni eiro) algu budžetu.

"Kristaps un viņa pārstāvji vēlas uzvarēt tikpat ļoti, cik mēs, turklāt esmu pārliecināts, ka abas puses vēlas, lai Knicks būtu konkurētspējīga komanda ilgtermiņā," pauda Perijs. "Mūsu sarunas norisinās labi. Porziņģis Knicks organizācijā ir ļoti svarīgs basketbolists, domājot par kluba attīstību. Viņš ir īpašs un unikāls spēlētājs, kurš var palīdzēt stratēģiski būvēt komandu. Ņujorkas komandas mērķis ir panākt, lai Porziņģis mūsu klubu pārstāv ilgtermiņā."

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka otrdien sākās jaunā NBA sezona, uzvaras gūstot vienai no Austrumu konferences favorītēm Bostonas Celtics un pašreizējai čempionei Goldensteitas Warriors.

Savukārt Knicks jauno sezonu bez savainotā Porziņģa uzsāks naktī uz ceturtdienu plkst.2.30 pēc Latvijas laika, kad uzņems Atlantas Hawks vienību.

Vēl naktī uz ceturtdienu spēles aizvadīs Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs, kas plkst.3.30 savā laukumā tiksies ar Minesotas Timberwolves, bet Bruklinas Nets, kuru pārstāv Rodions Kurucs, plkst.2 viesosies pie Detroitas Pistons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi