Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Knicks leģenda paredz, ka Porziņģis izlaidīs visu nākamo sezonu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas Knicks zvaigzne Kristaps Porziņģis nespēlēs visu nākamo sezonu, uzskata savulaik leģendārais basketbolists Volts Freizers.

Ņujorkas komandas zvaigznei Porziņģim februārī spēlē pret Milvoki Bucks plīsa ceļgala krusteniskās saites, tāpēc laukumā viņš varētu atgriezties tikai gada beigās.

"Nedomāju, ka viņš nākamsezon varētu aizvadīt kādu spēli," izteicies 72 gadus vecais Freizers. "Uzskatu, ka Ņujorkas komandai viņu nākamajā sezonā vēl nevajadzētu laist laukumā, ja vien Knicks prioritāte nebūs cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs."

Freizers kopā ar Knicks komandu 1970.un 1973.gadā kļuva par NBA čempionu, kā arī savas karjeras laikā piedalījās septiņās NBA Zvaigžņu spēlēs. Karjeras izskaņā viņš trīs gadus bija arī Klīvlendas Cavaliers basketbolists.

Tāpat arī Ņujorkas komandas īpašnieks Džeimss Doulans iepriekš atzinis, ka savainojuma dēļ Porziņģim, iespējams, varētu nākties izlaist visu nākamo sezonu.

Ņujorka šosezon ar 28 uzvarām 82 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma 11.vietu, jau piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet uzreiz pēc sezonas pēdējā mača no komandas galvenā trenera amata tika atlaists Džefs Hornačeks, kura vietā stājies Deivids Fizdeils.

Otrdien notikušajā preses konferencē Fizdeils sacīja, ka pagaidām vēl nav tuvāk iepazinies ar Porziņģi, taču uzskata viņš ir NBA nākotnes spīdeklis. "Viņš ir apveltīts ar nepieciešamajām prasmēm, lai kļūtu par superzvaigzni," teica Fizdeils.

Porziņģis, kurš aizvadīja vien nedaudz vairāk kā pusi sezonas jeb 48 spēles, bija rezultatīvākais komandas spēlētājs ar vidēji 22,7 gūtajiem punktiem. Viņš bija arī otrs labākais cīņā par atlēkušajām bumbām, vidēji mačā sakrājot 6,6 bumbas zem groziem. Tāpat viņš ar 2,4 bloķētājiem metieniem bija labākais komandā šajā rādītājā.

Top komentāri

...
.
Nu nekas, gan jau portāli izdzīvos - varēs rakstīt par Bukša laika prognozēm un Beņķa dizčikiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi