Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Knicks paraksta līgumu ar pieredzējušo saspēles vadītāju Džeku

Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas Knicks parakstījis līgumu ar pieredzējušo saspēles vadītāju Džeretu Džeku.

Darījuma detaļas netiek atklātas, bet ESPN ziņoja, ka Knicks patlaban 33 gadus vecais Džekam, kuram pēdējā laikā gan bijušas nopietnas traumas, piedāvāja viena gada līgumu.

Iepriekšējās sezonās Džeks divas reizes iedzīvojās nopietnā labā ceļgala savainojumā, tāpēc spēlējis ir ļoti maz. Tā 2015./2016.gada sezonā viņš piedalījās 32 cīņās Bruklinas Nets rindās, bet pērn aizvadīja vien divas spēles Ņūorleānas Pelicans komandā.

Zīmīgi, ka pirms iepriekšējās sezonas Džekam bija līgums ar Atlantas Hawks komandu, tomēr klubs no viņa atteicās, jo aizsargs vēl nebija atlabis no ceļgala saišu plīsuma un nevarēja piedalīties treniņnometnē. Pēc tam viņš februārī no Pelicans saņēma desmit dienu līgumu, taču jau savā otrajā spēlē sarāva menisku un atkal izkrita no aprites.

Knicks ilgstoši meklē pieredzējušus saspēles vadītājus, lai tie palīdzētu līgā iejusties šovasar draftētajam francūzim Frankam Nilikinam, kurš šī gada draftā tika izraudzīts ar astoto numuru un spēlē līdzīgā ampluā. Šī iemesla dēļ augusta sākumā Knicks jau vienojās ar 31 gadu veco aizsargu Remonu Sešensu, kuram arī, visticamāk, tiks atvēlēta mentora loma Nilikina debijas sezonā.

Džeku 2005.gada NBA drafta pirmajā kārtā ar 22.numuru izvēlējās Denveras Nuggets, bet NBA viņš pārstāvējis astoņus klubus, kur 13 sezonās nospēlējis 805 spēles, vidēji mačā izceļoties ar 11 gūtiem punktiem un 4,5 rezultatīvām piespēlēm.

Knicks rīcībā pirms treniņnometnes ir 20 basketbolisti ar līgumiem, kas ir maksimāli atļautais skaits.

NBA 72.sezona sāksies 17.oktobrī, bet Knicks pirmo spēli aizvadīs divas dienas vēlāk, viesos tiekoties ar Oklahomasitijas Thunder.

Jau vēstīts, ka Porziņģis otrdien ar Latvijas izlasi noslēdza dalību Eiropas čempionātā, izcīnot augsto piekto vietu. Porziņģis, debitējot valstsvienībā šāda līmeņa sacensībās, bija komandas līderis, vidēji mačā gūstot 23,6 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi