Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Knicks treneris Hornačeks pārliecināts, ka Porziņģis atlabšanas procesā zina, ko dara

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks neuztraucas par latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa atlabšanas procesu, jo basketbolists zina, ko dara, vēsta laikraksts The New York Post.

"Tehniski es nezinu, ko ārsti viņam ir atļāvuši darīt," komentēja Hornačeks. "Ja spēlētājam ir veikta operācija, viņš, protams, ātrāk vēlas atgriezties laukumā un izpildīt metienus."

Pirmdien sociālajos tīklos klejoja fotogrāfija, kurā redzams kā Porziņģis basketbola laukumā izpilda metienu pa grozu.

Latvijas izlases spēlētājam operācija tika veikta pirms mēneša, bet tagad viņš jau manīts sporta zālē. Hornačeks pauda pārliecību, ka Porziņģis zina, ko dara.

"Ja viņš stāv uz vietas un izpilda metienu, tas nekādi neietekmēs viņa ceļgalu. Saprotu, ka citi basketbola spēles elementi, viņam esot laukumā, netika izmantoti," norādīja Knicks treneris.

Porziņģis 7.februāra spēlē pret Milvoki Bucks vienību sarāva kreisā ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no basketbola atturēs aptuveni desmit mēnešus. Latvietim tika veikta operācija un ir uzsākts rehabilitācijas process. Parasti atlabšana no šādām traumām prasa vismaz pusgadu, bet bieži ieilgst arī aptuveni gada ilgumā.

Latvietis tikai neilgu laiku pēc operācijās pārvietojās ar kruķiem.

Porziņģis nesen izteicās, ka, uzreiz pēc savainojuma gūšanas atgriežoties ģērbtuvēs, bijis pārliecināts, ka nekas nopietns nav noticis, kā arī bija gatavs atgriezties spēlē.

"Godīgi sakot, brīdī, kad guvu savainojumu, bija asas sāpes, taču es piecēlos un sāku nedaudz staigāt. Sajutos labāk ar katru soli un, kad atgriezos ģērbtuvēs, jutos tik labi, ka apsvēru iespēju atgriezties spēlē. Ārstiem gan bija nelāgas sajūtas jau pirms tam, taču es domāju, ka tas ir tikai sastiepums. Vēlāk gan viņi paziņoja slikto vēsti," iepriekš pauda spēlētājs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka pirmdien NBA regulārās sezonas ietvaros Knicks mājās ar rezultātu 110:92 (19:18, 28:19, 36:30, 27:25) pārspēja Čikāgas Bulls.

Knicks izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, turklāt pēdējo reizi uzvarēt vairāk par vienu spēli ņujorkiešiem bija izdevies vien janvāra beigās. Tāpat tā bija Ņujorkas komandas trešā uzvara pēdējos 16 mačos, kuros ar komandu nav Porziņģis.

Ņujorkas Knicks Austrumos ar 26 uzvarām 71 mačā ir 11. pozīcijā, taču komanda ir zaudējusi pat teorētiskas izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi