Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Liepāja/Triobet galvenā trenera Mājenieka debijā uzņems BK Jelgava

Ceturtdien, 29. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā (LOC) tiks aizvadītas divas basketbola spēles. LBL 2 ietvaros Lauvas 2 spēkosies ar saviem Ziemeļkurzemes kaimiņiem _Ventspils Augstskola _komandu, bet Baltijas līgā Liepāja/Triobet Kaspara Mājenieka vadībā mērosies spēkiem ar BK Jelgava, portālu Diena.lv informēja LOC.
Kā pirmie ceturtdienas vakarā pulksten 17:00 laukumā dosies Liepājas Lauvas 2 un Ventspils Augstskola komandas. Uz doto brīdi krietni vien labāk ir sekmējies Ventspils jauniešiem, kuri pirmajās astoņās spēlēs ir izcīnījušu sešas uzvaras un piedzīvojuši tikai divus zaudējumus, LBL 2 turnīra tabulā ierindojoties augstajā 4. vietā. Savukārt liepājnieki ar trijiem panākumiem un piecām neveiksmēm ir 10. pozīcijā 15 vienību konkurencē.

Abām komandām šī būs pirmā savstarpējā spēle šajā sezonā, taču zinot abu komandu principiālās cīņas basketbola laukumos iepriekšējās sezonās, ceturtdienas vakars ir gaidāms saspringts un interesants. To, vai liepājniekiem izdosies uzlabot savu situāciju LBL 2 turnīra tabulā un pakāpties kādu pozīciju augstāk būs iespējams noskaidrot ceturtdienas vakarā pulksten 17:00.

Uzreiz pēc LBL 2 spēles pulksten 19:30 tiks aizvadīta Baltijas Basketbola līgas spēle starp Liepāja/Triobet un BK Jelgava komandām. Spēles cena ir vairāk nekā augsta, jo tikai un vienīgi uzvara liepājniekiem vēl atstās iespējas kvalificēties izslēgšanas spēlēm, pretējā gadījumā izredzes uz otro grupu turnīra kārtu paliks tikai teorētiskas.

Uz doto brīdi labāk ir sekmējies jelgavniekiem, kuri septiņās aizvadītajās spēlēs ir izcīnījuši trīs uzvaras un piedzīvojuši četrus zaudējumus, B grupas turnīra tabulā atrodoties dalītajā 3. – 4. pozīcijā. Savukārt, liepājnieki ar divām uzvarām un piecām neveiksmēm ir 5. vietā, kas komandai pie šādas situācijas neļautu kvalificēties izslēgšanās spēlēs.

Iepriekšējā abu komandu spēlē Jelgavā pārāki bija mājinieki ar rezultātu 60:66, līdz ar to, Liepāja/Triobet komandai ļoti svarīgi būtu uzvarēt šo spēli vismaz ar septiņu punktu pārsvaru, lai apsteigtu jelgavniekus. Taču arī šis panākums joprojām nebūt ne nodrošina vietu nākošajā kārtā, jo šajā nedēļas nogalē ir gaidāma vēl viena ārkārtīgi svarīga spēle ar Utenas Juventus komandu, kur līdzīgi kā jelgavnieki, ir izcīnījuši trīs uzvaras un piedzīvojuši četrus zaudējumus.

Atšķirībā no iepriekšējās abu komandu spēles, šoreiz pie liepājnieku stūres būs cits treneris – Kaspars Mājenieks, kuram jau pirmajā spēlē ir gaidāma ārkārtīgi smaga pārbaude – komanda, pret kuru pirmajās trijās spēlēs ir piedzīvoti tikai un vienīgi zaudējumi. To, vai Kaspara Mājenieka debija Liepāja/Triobet komandas rindās tik ļoti svarīgajā spēlē būs veiksmīga varēsim noskaidrot ceturtdienas vakarā pulksten 19:30. Mačam video tiešraidē būs iespējams sekot līdzi arī sportacentrs.com, kur spēli komentēs Normunds Atvars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi