Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Mavericks bez Porziņģa ierindā uzvar Spurs, Vašingtona bez Bertāna piedzīvo zaudējumu

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē trešdien izcīnīja Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas Mavericks, kas viesos ar 109:108 (28:28, 31:30, 22:25, 28:25) pieveica Sanantonio Spurs vienību.

Porziņģis muguras lejasdaļas sāpju dēļ izlaida jau piekto spēli pēc kārtas. Šajā laikā "Mavericks" spējuši izcīnīt trīs uzvaras.

Aizvadītajā spēlē dalasiešiem ar 31 punktu un desmit izcīnītām bumbām zem groziem izcēlās Džeilens Bransons, bet Luka Dončičs guva 23 punktus , izcīnīja 12 bumbas zem groziem un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

"Spurs" satāvā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Dežonte Marejs, bet 21 punktu guva Devins Vassels.

"Mavericks" ar piecām uzvarām astoņās spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Spurs" ar diviem panākumiem ir 12.pozīcijā.

Porziņģis piedalījies trīs no septiņām cīņām, vidēji mačā 26 minūtēs gūstot 12,7 punktus, izcīnot 6,0 atlēkušās bumbas un bloķējot 2,0 metienus.

Tikmēr otro neveiksmi pēc kārtas trešdien piedzīvoja Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda, kas savā laukumā ar 100:109 (29:29, 19:30, 29:27, 23:23) atzina Toronto "Raptors" pārākumu.

Kā jau ziņots, Bertāns maču izlaida potītes sastiepuma dēļ.

Vašingtonas kluba rindās rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Bredlijs Bīls, kura kontā arī pa septiņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm. Uzvarētājiem ar 33 puntiem izcēlās Freds Vanvlīts.

Latviešu basketbolists traumu guva iepriekšējā mačā viesos pret Atlantas "Hawks", kurā Vašingtonas komandai nācās atzīt mājinieku pārākumu ar 111:118 (23:34, 37:29, 17:21, 34:34).

Kā trešdien paziņoja "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds, Bertāna atgriešanās laukumā notiks ne ātrāk kā pēc nedēļas.

Šosezon Bertāns piedalījies septiņās spēlēs, vidēji ik mačā guvis 6,1 punktu, spēdams realizēt 33,3% no trīspunktu metieniem. Latvietim vidēji mačā izdevies izcīnīt 1,7 atlēkušās bumbas zem groziem un atdot 0,6 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi