Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mavericks bez Porziņģa uzvar arī Nuggets

Pie uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pirmdien tika Dalasas Mavericks vienība, kas bez Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa ierindā ar 103:89 (24:20, 22:17, 23:26, 34:26) savā laukumā pieveica Denveras Nuggets komandu.

Jau ziņots, ka neilgi pirms spēles Porziņģim tika piemērots Covid-19 protokols. Tāpat Covid-19 protokola dēļ maču pret "Nuggets" izlaida Trejs Bērks, Bobans Marjanovičs, Džakorijs Makloglins un Aizeja Tomass, kā arī Villijs Kolijs-Steins (personisku iemeslu dēļ).

Toties pēc atgriešanās no Covid-19 protokola svētdien labu spēli aizvadīja Luka Dončičs, kurš guva 21 punktu un atdeva 15 rezultatīvas piespēles, kas ir šīs sezonas labākais rādītājs. Pa 15 punktiem katrs "Mavericks" labā guva Redžijs Buloks un Dvaits Pauels, kamēr "Nuggets" sastāvā ar 27 punktiem un 16 izcīnītām bumbām zem groziem izcēlās Nikola Jokičs.

"Mavericks" izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas un ar 19 uzvarām 37 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Nuggets" ir 18 uzvaras 35 mačos un sestā vieta.

Nākamo spēli dalasieši aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Goldensteitas "Warriors".

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns pirmdien guva 14 punktus, palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai savā laukumā ar 124:121 (38:25, 18:39, 28:26, 40:31) pārspēt Šarlotas "Hornets" vienību.

Bertāns ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ bija izlaidis divas iepriekšējās NBA spēles pēc kārtas, bet pirmdien laukumā pavadīja 20 minūtes un 38 sekundes, realizējot četrus no septiņiem tālmetieniem un abus izpildītos soda metienus. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, aizmeta garām mērķim vienu pustālo metienu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva trīs kļūdas un nopelnīja trīs personīgās piezīmes, maču noslēdzot ar labāko +/- rādītāju komandā +12.

"Wizards" ar 19 uzvarām 37 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē, kur "Hornets" ar 19 uzvarām 38 mačos ir pozīciju zemāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi