Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mavericks ģenerālmenedžeris: Porziņģis noteikti nepalīdzēs komandai sezonas sākumā

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis sezonas sākumā nevarēs palīdzēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Dalasas Mavericks, pirmdien apstiprināja vienības ģenerālmenedžeris Dons Nelsons.

Porziņģis 17.augustā NBA izslēgšanas turnīra pirmajā mačā guva meniska traumu. Latvijas basketbolistam operācija tika veikta 10.oktobrī un rehabilitācijai nepieciešamais termiņš netika noteikts, taču "Sports Illustrated" novembra sākumā lēsa, ka viņš varētu nespēlēt kādus trīs - četrus mēnešus.

Pirmdien Nelsons intervijā radio raidījumam "105.3 The Fan" un vēlāk arī komandas preses dienestam apstiprināja, ka sezonas sākumā Porziņģis nedosies laukumā.

"Ar Kristapu rēķināmies ilgtermiņā. Esam piesardzīgi it visā, kas ar viņu saistīts. Noteikti, ka sezonas sākumā viņš mums nepalīdzēs. Vēlamies būt droši, ka situācija tiek risināta pareizā ceļā, jo viņš spēlē nozīmīgu lomu mūsu nākotnes plānos, tāpēc visu darīsim soli pa solim," "Mavericks" citē Nelsona teikto.

Porziņģis pagājušajā sezonā piedalījās 57 regulārā čempionāta spēlēs, kurās vidēji nepilnās 32 minūtēs guva 20,4 punktus, izcīnīja 9,5 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,0 metienus. Izslēgšanas turnīrā viņš laukumā bija trīs mačos, kuros caurmērā 31,5 minūtēs guva 23,7 punktus, izcīnīja 8,7 bumbas zem groziem un bloķēja 1,0 metienu.

"Mavericks" Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ar 2-4 atzina Losandželosas "Clippers" pārākumu.

Jau ziņots, ka NBA 2020./2021.gada sezona sāksies 22.decembrī, bet pirmās pārbaudes spēles ieplānotas 11.decembrī. NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk nekā ierasts.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi