Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Panathinaikos izteikusi vilinošu piedāvājumu Strēlniekam

Grieķijas basketbola klubs Atēnu Panathinaikos Opap izteikusi ļoti vilinošu piedāvājumu Latvijas izlases saspēles vadītājam Jānim Strēlniekam, vēsta portāls Eurohoops.

Tikmēr portāls Sportando ziņo, ka abu pušu sarunas jau ir noslēguma fāzē, bet tuvākajā laikā Grieķijā ieradīsies basketbolista aģents, lai vienotos par kontraktu.

Iepriekš jau ziņots, ka 29 gadus vecajam Strēlniekam ir piedāvājums pievienoties Maskavas apgabala Himki komandai, kur no Olympiakos aizvadītajā sezonā tika izīrēts cits latvietis Jānis Timma. Krievijas klubs nodrošinājis iespēju nākamsezon spēlēt ULEB Eirolīgā, turklāt tā tiek minēta kā ticamākā darbavieta Latvijas izlases saspēles vadītājam.

Tāpat Strēlniekam esot piedāvājumi no Olympiakos niknākajiem konkurentiem Atēnu Panathinaikos Opap un arī ULEB Eirokausa čempiones Valencia Basket no Spānijas. Arī šīs vienības jaunajā sezonā cīnīsies Eirolīgā.

Savukārt pēc atkārtota Atēnu komandas pieteikuma, cīņa par Strēlnieku palikusi vēl sīvāka, un šobrīd par spēlētāja nākamajiem galamērķiem tiek piesauktas Himki un Panathinaikos Opap vienības.

Latvijas basketbolistam ar šo vasaru noslēdzas divu gadu līgums ar Grieķijas grandu Pirejas Olympiakos, turklāt Eurohoops.net ziņoja, ka sadarbība, visticamāk, turpināta netiks, turklāt neskaidra ir arī paša kluba nākotne.

Strēlnieks aizvadītajā sezonā 20 ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guva 8,8 punktus, veica 2,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 1,9 atlēkušās bumbas. Savukārt Grieķijas čempionātā viņš 13 mačos caurmērā guva 6,3 punktus un veica 2,3 rezultatīvas piespēles.

Saspēles vadītājs karjeras laikā pārstāvējis arī Ventspils, Sanktpēterburgas Spartak, Kijevas Budiveļņik un Bambergas Brose komandas.

pievienota 2. rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi