Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rockets aizmainījusi norietējušo NBA zvaigzni Entoniju uz Čikāgu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Hjūstonas Rockets aizmainījusi kādreizējo līgas zvaigzni Karmelo Entoniju uz Čikāgas Bulls.

Tiesa, sagaidāms, ka 34 gadus vecais Entonijs Bulls komandā pārāk ilgi neuzkavēsies un laukumā neizies, jo viņa līgums tiks izpirkts. Viņa pāreja oficiāla kļūs otrdien, kad pēc Mārtina Lutera Kinga dienas darboties atsāks NBA birojs.

Entonijs pirms šīs sezonas noslēdza viena gada līgumu ar Rockets, tomēr laukumā devās tikai desmit mačos un pildīja rezervista lomu. Pēdējos pāris mēnešus viņš laukumā jau vairs neizgāja.

Par Entonija maiņu Bulls saņēmusi arī naudu - darījuma rezultātā Rockets komandai izdevies samazināt luksusa nodokļa apmēru un spēlētāju skaitu sastāvā, jo Hjūstonas klubs gatavojas piesaistīt Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas Nets basketbolistu Kenetu Farīdu, kurš arī tuvākajā laikā kļūs par brīvo aģentu.

Vēl 2017.gada septembrī Entonijs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas Knicks tika aizmainīts uz Oklahomasitijas Thunder, kur pavadīja tikai vienu sezonu, pēcāk vienojoties ar Rockets.

Pēc Bulls atstāšanas Entonijs kļūs par brīvo aģentu. ESPN ziņo, ka par viņu interese esot Losandželosas Lakers komandai, kuras līderis ir basketbolista labs draugs Lebrons Džeimss.

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā iemetis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados viņš jau atrodas norietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi