Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Rockets sasniedz Rietumu pusfinālu, čempioni Warriors vēlreiz zaudē Clippers

Hjūstonas Rockets komanda trešdien iekļuva Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences pusfinālā.

"Rockets" konferences ceturtdaļfināla piektajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 100:93 (20:20, 26:22, 29:27, 25:24) pārspēja Jūtas "Jazz", sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-1.

Hjūstonas komandā ar 26 punktiem rezultatīvākais bija Džeimss Hārdens, bet 16 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Klintam Kapelam, kurš saslimšanas dēļ iepriekšējā mačā mocījās ar elpošanas problēmām.

"Jazz" līderis Donovans Mičels šoreiz aizmeta garām visus deviņus tālmetienus un samierinājās ar 12 punktiem, bet ražīgākais ar 17 punktiem un 11 rezultatīvām piespēlēm bija Rikijs Rubio.

"Rockets" nākamo pretinieču duelī iepriekšējo divu sezonu čempione Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 121:129 (41:37, 22:34, 31:33, 27:25) piekāpās Losandželosas "Clippers" komandai. Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir "Warriors".

Uzvarētājiem ar 33 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās līgas labākais rezervists Lū Viljamss, 26 punkti bija Danilo Galināri, bet 24 punktus guvs Montrezls Herels.

Pretiniekiem ar 45 punktiem savu "play-off" rezultativitātes rekordu laboja Kevins Durants, 24 punkti bija Stefanam Karijam, bet 22 punktus guva Klejs Tompsons. Karijs šajā spēlē kļuva par pirmo basketbolistu, kurš NBA izslēgšanas turnīros iemetis 400 tālmetienus.

Sērijas sestā spēle notiks piektdien Losandželosā.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Čempionu mentalitāte

Feldmanis: iegūta ceļazīme un papildu laiks, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi