Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

TTT Rīga Eirolīgas grupu turnīrā atkal tiksies ar UGMK un Šteinbergu

Latvijas sieviešu basketbola flagmanis TTT Rīga ielozēts FIBA Eirolīgas pamatturnīra B grupā, kur pretinieču vidū tāpat kā iepriekšējā sezonā būs arī zvaigžņotā Jekaterinburgas UGMK un Anete Šteinberga, kura šosezon pārstāv Stambulas Galatasaray.

B grupā kopā ar "TTT Rīga", UGMK un "Galatasaray" vienībām ielozēta arī Šopronas "Uniqa" (Ungārija), Buržas "Tango", "Basket Landes" (abas - Francija), Skio "Famila" (Itālija), kā arī Spānijas vienības Žironas "Spar Citylift" un Sfintu Georges "ACS Sepsi SIC" no Rumānijas pāra uzvarētāja.

A grupā kopā ar Elīnas Babkinas pārstāvēto Orenburgas "Nadežda" (Krievija) un Gundara Vētras trenēto Gdiņas "Arka" (Polija) spēlēs arī Kurskas "Dinamo" (Krievija), Stambulas "Fenerbahce" (Turcija), Salamankas "Perfumerias Avenida" (Spānija), Prāgas ZVVZ USK (Čehija), Lionas ASVEL un Ungārijas komandas Miškolcas DVTK un Izmitas "Belediyespor" no Turcijas dueļa uzvarētāja.

Pamatturnīrā pirms izlozes vieta bija nodrošināta 14 komandām, bet vēl divas vietas tiks sadalītas kvalifikācijas kārtā, kur uzvarētājas tiks noskaidrotas divu spēļu summā.

"TTT Rīga" aizvadītajā sezonā Eirolīgas pamatturnīrā apakšgrupā ieņēma pēdējo vietu starp astoņām komandām un izslēgšanas turnīram nekvalificējās. Rīdzinieces vēlāk triumfēja Baltijas Basketbola līgā un pēc Latvijas Sieviešu basketbola līgas pamatturnīra pārtraukšanas tika apstiprinātas par valsts meistarsacīkšu uzvarētājām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi