Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VEF Rīga kapteinis Mejeris lauzis degunu un nespēlēs vairākas nedēļas

Latvijas vicečempiones basketbolā VEF Rīga kapteinis Mareks Mejeris lauzta deguna dēļ vismaz 2-3 nedēļas nevarēs doties laukumā, ziņo klubs.

Mejeris piektdien OlyBet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas pusfināla mačā pret Igaunijas čempioni Tallinas Kalev/Cramo saņēma spēcīgu triecienu pa seju, bet sestdien finālā pret Ventspili viņš nepiedalījās. Basketbolistam tika salauzts deguns un pirmdien viņam veikta operācija.

"Jau tagad skaidrs, ka Mareks nedosies laukumā tuvākajās 2-3 nedēļās. Spēlētāja veselības stāvoklis tiks atkārtoti pārbaudīts un novērtēts pēc minētā termiņa," teikts kluba paziņojumā.

Tādējādi Mejerim secen ies Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērija. Uzbrucējs šosezon apvienotajā čempionātā caurmērā katrā no spēlēm izcēlās ar 12,0 punktiem un 5,3 atlēkušajām bumbām, kamēr VTB Vienotajā līgā viņam vidēji 10,7 punkti un 4,7 atlēkušās bumbas.

Tikmēr joprojām no traumas turpina atgūties cits VEF Rīga spēlētājs Roberts Stumbris, kuram pēc krūšu muskuļa plīsuma šī sezona, visticamāk, ir beigusies.

Sestdien apvienotā čempionāta finālā VEF Rīga bez lieliem variantiem ar 80:102 zaudēja Latvijas čempionei Ventspils, kas līdz ar to kļuva par vēsturē pirmo šī turnīra uzvarētāju.

Jau šodien LBL sāksies ceturtdaļfināli, bet pusfinālu sērijām starts tiks dots nākamās nedēļas izskaņā. Ventspils un VEF Rīga kā divas labākās komandas Latvijas-Igaunijas līgā jau ir garantējušas sev vietas pusfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi