Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VEF Rīga papildina sastāvu ar saspēles vadītāju Endrūsu un šķiras no Konsila

Latvijas vicečempione basketbolā VEF Rīga papildinājusi sastāvu ar amerikāņu saspēles vadītāju Endrū Endrūsu, tajā pat laikā šķiroties no šajā pozīcijā spēlējošā Vinsenta Konsila, vēsta kluba.

No 2012. līdz 2016.gadam Endrūss spēlēja Vašingtonas Universitātes Huskies basketbola komandā. Spēlējot Vašingtonas Universitātes vienībā, vislabāko sniegumu Endrūss nodemonstrēja savā pēdējā koledžas sezonā, kad viņam vidēji spēlē bija 20,9 punkti, 5,7 atlēkušās bumbas, 4,9 rezultatīvas piespēles un 1,4 pārtvertas bumbas.

2016.gada jūlijā Endrūss piedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgā Orlando, kur Losandželosas Clippers sastāvā piecos mačos viņam vidēji bija 11,0 punkti, 4,4 atlēkušās bumbas un 3,2 rezultatīvas piespēles. Pēc tam tā paša gada oktobrī Endrūss bija NBA kluba Šarlotes Hornets sastāvā pirmssezonas sagatavošanās ciklā, aizvadot trīs pārbaudes spēles, vidēji desmit minūtēs gūstot 4,0 punktus.

Neilgi pirms regulārās sezonas sākuma viņš tika atbrīvots no Hornets sastāva, bet sezonu basketbolists turpināja Turcijas spēcīgākās līgas klubā Best Balikesir, kur viņam vidēji spēlē bija 14,4 punkti, 3,4 atlēkušās bumbas un 3,2 rezultatīvas piespēles. Iepriekšējās sezonas sākumā Endrūss parakstīja līgumu ar NBA klubu Filadelfijas 76ers, bet vēlāk aizvadīja četras spēles tā fārmkluba Delavēras 87ers sastāvā NBA Attīstības līgā.

VEF Rīga pagājušajā nedēļā uz pārbaudes laiku piesaistīja amerikāņu aizsargu Beidenu Džeksenu, kurš vēl nav debitējis galvaspilsētas komandas sastāvā. Tāpat klubs šomēnes izvēlējās nepagarināt līgumu ar spēka uzbrucēju Artjomu Butjankovu, kā arī tika pārtraukts kontrakts ar amerikāņu saspēles vadītāju Ostinu Lūku, kura vietā paņemts cits ASV basketbolists Džebrils Durems.

VEF Rīga OlyBet Latvijas-Igaunijas līgā ar sešām uzvarām septiņās spēlēs ieņem trešo vietu, bet VTB Vienotajā līgā ar vienu panākumu septiņās cīņās ir pēdējā starp 14 vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi