Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

VEF Rīga spēle svētdien pret Ņižņij Novgorod - Ghetto Games tematikā

Svētdien, 10.martā, plkst.17 Arēnā Rīga Latvijas čempionvienība VEF Rīga aizvadīs pēdējo mājas spēli, VTB Vienotās līgas regulārajā čempionātā, tiekoties ar Krievijas klubu Nizhny Novgorod. Tā būs ļoti nozīmīga cīņā par augstāku vietu pamatturnīra noslēgumā, tāpēc atbalstu vefiešiem ar savu klātbūtni paudīs arī šobrīd Latvijā populārākā ielu kultūras un sporta kustība _Ghetto Games, portālu Diena.lv informēja VEF Rīga_ direktore Laila Spaliņa.

VTB Vienotās līgas regulārā sezona tuvojas izskaņai, palikušas vien divas spēļu kārtas. Lielākā daļa komandu, kas piedalīsies „play-off” jeb izslēgšanas spēlēs, jau ir noskaidrotas. Tiesa, joprojām neskaidrs ir vietu sadalījums un iespējamie „play-off” pāri. 

VEF Rīga pēc 16 spēlēm ir izcīnījusi desmit uzvaras un atrodas B apakšgrupas 4.vietā. Virs vefiešiem ir vien Eiropas superklubi Maskavas CSKA un Kauņas Žalgiris, ieņemot pirmās divas vietas, kā arī ambiciozais Krasnodaras Lokomotiv-Kuban, kas ir 3.vietā. Lokomotiv-Kuban rēķinā ir 12 uzvaras 16 spēlēs, tāpēc vefiešiem vēl ir iespējas apsteigt šo komandu, taču tādā gadījumā jāsagaida izdevīgi rezultāti citās spēlēs. 

Pašu rokās VEF Rīga basketbolistiem ir 4.vietas nosargāšana, ko iespējams paveikt, uzvarot vismaz vienā no atlikušajām divām spēlēm. Pirmā no tām jau svētdien pret Krievijas klubu Nizhny Novgorod, kas atrodas vietu zemāk (9-7).

10.marta vefiešu mājas spēle notiks ilggadējo kluba sadarbības partneru Ghetto Games tematikā. Arēnas Rīga gaitenī līdzjutēji varēs apskatīt visu Ghetto Games pasākumu sporta veidu - basketbola, futbola, florbola, ielu deju - stendus, savukārt spēles pārtraukumos līdz ar VEF Rīga karsējām klātesošos izklaidēs arī Ghetto Dance priekšnesumi. Turklāt pērkot biļeti pasākuma dienā Arēna Rīga kasēs, uzrādot 2012.gada Ghetto Games licenci, ieeja pasākumā ar 50% atlaidi. Spēles dīdžejs – dj Get Dizzy.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi