Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ventspils basketbola klubs pastiprinās ar Latvijas izlases kandidātu Vītolu

Latvijas čempione basketbolā Ventspils vienojusies par sadarbību ar valstsvienības kandidātu Mārci Vītolu, informē klubs.

Līgums ar 26 gadus veco basketbolistu noslēgts līdz 2020.gada pavasarim.

Vītols šajā sezonā bija devies leģionāru gaitās uz Ukrainu, kur pievienojās Odesas Dinamo komandai. Ukrainas čempionātā viņš piedalījās 20 spēlēs, vidēji nepilnās 28 minūtēs sakrājot desmit punktus, četras rezultatīvas piespēles un divas atlēkušās bumbas, taču pagājušajā nedēļā vienību atstāja.

"Ventspils komanda komentārus neprasa. Brīdī, kad lauzu līgumu ar Odesas klubu, nāca piedāvājums arī no ventspilniekiem, ko nešaubīgi pieņēmu. Priecājos, ka varu pievienoties Ventspils un cīnīšos kopā ar komandu par visaugstākajiem sasniegumiem gan Latvijas, gan starptautiskos turnīros," klubs citē Vītola teikto.

Valmieras basketbola skolas audzēknis iepriekšējās trīs sezonas bija viens no Ogres līderiem, bet vēl pirms tam bijis Valmieras un Latvijas Universitātes komandās.

Vītols ir bijis Latvijas U-20 un U-19 izlases sastāvos, piedalījies Eiropas un pasaules čempionātos. Šajā sezonā viņš pirmo reizi tika iekļauts arī Latvijas nacionālā vīriešu basketbola izlasē, turklāt ir paplašinātajā kandidātu sarakstā arī uz Pasaules kausa atlases noslēdzošajiem mačiem pret Spāniju Melnkalni.

Ventspils komanda šobrīd ir OlyBet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas kopvērtējuma līdere, bet Eirokausu sezonu tā turpinās Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi