Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ventspils basketbolistiem apvienotā čempionāta Final Four nepalīdzēs Džonsons

Valsts čempionei Ventspils šonedēļ gaidāmajās OlyBet Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas finālčetrinieka sacensībās būs jāiztiek bez viena no saviem līderiem Ārona Džonsona, aģentūrai LETA atklāja kluba valdes loceklis Ralfs Pleinics.

Amerikāņu saspēles vadītājs Džonsons svētdien ceturtdaļfināla atbildes spēlē pret Igaunijas klubu Pērnavas Sadam ceturtajā ceturtdaļā guva kājas traumu un laukumā vairs neatgriezās. Tas gan netraucēja ventspilniekiem divu maču summā gūt virsroku un iekļūt finālčetrinieka sacensībās, kur pusfinālā būs jātiekas ar Ogri.

Final Four notiks piektdien un sestdien Tallinā, bet kļuvis skaidrs, ka Džonsons traumas dēļ nespēs Ventspils komandai palīdzēt. Amerikānis apvienotajā čempionātā šosezon vidēji mačā guvis 10,4 punktus un veicis 6,7 rezultatīvas piespēles.

Tiesa, Ventspils klubs cer, ka Džonsons atgriezīsies uz Latvijas čempionāta izslēgšanas turnīru.

Ventspils komanda šosezon regulāri saskārusies ar sastāva problēmām, ko izraisījušas tieši veselības likstas. Reti kad vienība spēlējusi pilnā sastāvā, bet jau kopš paša sezonas sākuma tai nevar palīdzēt Jānis Antrops.

Apvienotā čempionāta finālčetriniekā iekļuvusi arī Latvijas vicečempione VEF Rīga, bet pēdējā dalībniece noskaidrosies Tallinas Kalev/Cramo un Tartu Universitāte divkaujā. Pirmajā mačā ar 84:59 triumfēja Tallinas klubs, bet atbildes cīņa notiks otrdien.

Pērn par Latvijas čempioniem pirmo reizi kopš 2014.gada kļuva Ventspils basketbolisti, kas finālsērijā ar 4-2 pieveica pagājušās sezonas čempioni VEF Rīga. Savukārt Igaunijā triumfēja Tallinas Kalev/Cramo, kas finālsērijā ar 4-0 guva virsroku pār Tartu Universitāti.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi