Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Vytautas galvenais treneris Šeškus brāļiem Boliem sola lielu spēles laiku

Prienu-Birštonas Vytautas galvenais treneris Virgīnijs Šeškus prestižajam Ziemeļamerikas sporta medijam ESPN paudis, ka komandas jaunpienācēji Liandželo un Lamelo Boli "spēlēs daudz".

Jau ziņots, ka Vytautas decembrī panāca vienošanos ar 19 gadus veco Liandželo un 16 gadus veco Lamelo Boliem. Viņu ierašanās Viļņā ieplānota trešdien, bet debija jaunajā komandā paredzēta 9.janvārī Baltijas Basketbola līgā (BBL) pret Minskas Cmoki vienību. Savukārt Lietuvas Basketbola līgā (LKL) Boliem pirmais mačs varētu būt 13.janvārī pret Žaņa Peinera pārstāvēto Panevēžas Lietkabelis.

Šeškus atklāja, ka daudz skatījies ierakstu ar brāļu spēlēm Youtube un viņu aģenta Harisona Geinsa atsūtītā.

"Viņi ir jauni, taču apsolu, ka viņi spēlēs daudz, un es ceru, ka tas palīdzēs viņiem kļūt labākiem, savukārt viņi mums palīdzēs gūt vairāk uzvaru," cer treneris. "Mēs viņus gaidām. Neuztraucieties, viņi spēlēs!"

Šeškus uzsvēra, ka Boliem būs liels spēles laiks, līdz ar to abiem brāļiem sanāks uzspēlēt arī plecu pie pleca, kāds bija viņu tēva Lavāra mērķis.

Tajā pat laikā treneris Šeškus spiests atzīt, ka viņa angļu valodas prasmes "nav tik labas", lai gan par to viņš daudz neraizējoties.

"Es varu runāt angliski, lai gan ne ļoti labā līmenī, taču es saprotu," atzina Šeškus. "Eiropā ir ļoti daudz treneru, kuri nerunā angliski, bet tā nav problēma. Ir "basketbola valoda"."

Komunikācijā ar ESPN tēvam palīdzēja viņa dēls, Vytautas aizsargs Edvīns Šeškus.

"Saprotu, ka man būs mazāks spēles laiks, bet tajā pat laikā esmu iepriecināts par viņu pievienošanos. Spēlējot viņiem, būs lielāka skautu un aģentu uzmanība, kas pavērs iespējas pārējiem basketbolistiem parādīt savu talantu," stāstīja E.Šeškus.

BBL turnīrā Vytautas spēlē vienā apakšgrupā ar Latvijas klubiem Jūrmalu un Betsafe/Liepāju. Pie Liepājas komandas Vytautas viesosies 24.janvārī, līdz ar to slavenos brāļus, iespējams, varēs redzēt arī Latvijā.

Liandželo Bols sezonu iesāka Kalifornijas Universitātes vienībā, bet novembrī kopā ar vēl diviem komandas biedriem par saulesbriļļu zādzību tika aizturēti Ķīnā. Basketbolisti tika atbrīvoti pēc ASV prezidenta Donalda Trampa iejaukšanās, bet pēc tam Liandželo Bols pameta Kalifornijas Universitātes komandu.

Savukārt Lamelo Bols oktobra sākumā pameta savu vidusskolas komandu un viņu mājās trenēja tēvs, kurš basketbolu spēlēja koledžas gados, bet profesionālajā līmenī bija Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) spēlētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi