Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Wizards Bertāna lomu sezonas izskaņā uzticēs Grantam

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Vašingtonas Wizards šīs sezonas noslēguma daļu aizvadīs bez Dāvja Bertāna, bet viņa lomu nolemts uzticēt attīstības līgas basketbolistam Džerianam Grantam, paziņoja klubs.

Jau ziņots, ka Bertāns, kurš rudenī kļūs par brīvo aģentu, nolēmis nedoties uz sezonas noslēguma fāzi Orlando. Kā Wizards organizētajā sarunā ar medijiem atklāja kluba ģenerālmenedžeris Tomijs Šepards, komandā basketbolista lēmums uzņemts saprotoši.

Grants šajā sezonā spēlēja "Wizards" fārmklubā "Capital City Go-Go", kuras rindās aizvadīja 39 spēles, 37 sākot pamata pieciniekā. Basketbolists vidēji spēlē guva 16,3 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un atdeva 5,9 rezultatīvas piespēles.

Līdz sezonas pārtraukumam Grants no tālmetienu līnijas grozam uzbruka ar 43,5% precizitāti, kas bija piektais labākais sniegums turnīrā.

Šosezon Grants 20 punktu robežu sasniedza 12 reizes un piecās no tām iekrāja "double-double".

Karjeras laikā Grants NBA kopumā aizvadījis 273 spēles, pārstāvot Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls" un Orlando "Magic" vienības. NBA draftā viņu 2015.gadā "Wizards" izraudzījās ar kopējo 19.numuru, taču tajā pašā dienā viņu aizmainīja uz Atlantas "Hawks".

Tāpat ceturtdien tapa zināms, ka Losandželosas Lakers izdevies panākt vienošanos ar pieredzes bagāto basketbolistu Ērlu Džozefu Smitu.

Pieredzējušais basketbolists pēdējo reizi NBA spēlēja 2018.gadā, kad pārstāvēja Klīvlendas Cavaliers vienību. Viņš jau februārī trenējās kopā ar Lakers, bet vienība noslēdza līgumu ar aizsargu Dionu Veitersu.

Smits NBA kopumā aizvadījis 15 sezonas. 2004.gadā viņu draftā izraudzījās Ņuorleānas komanda. Karjeras laikā Smits arī spēlējis Denveras Nuggets un Ņujorkas Knicks, kuras sastāvā 2013.gadā saņēmu balvu kā labākais līgas sestais spēlētājs.

2016.gadā Smits kopā ar komandas biedru Lebronu Džeimsu kļuva par NBA čempionu Cavaliers sastāvā.

Spēlētāju pārejas NBA bija atļautas līdz 1.jūlijam, bet sešas dienas vēlāk klubiem jau jāierodas Orlando, kur paredzēts sezonas noslēgums.

Jau ziņots, ka NBA sezona atsāksies 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi