Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

A.Bērziņš: Mačs pret Kalev/Cramo būs īstais pārbaudījums mūsu spēkiem

Lari arī Latvijas čempionvienība basketbolā _VEF Rīga _pēdējās spēlēs pratusi uzlabot savu sniegumu un pārtraukt neveiksmju sēriju, īstenais tās pašreizējo spēju pārbaudījums būs šonedēļ gaidāmais Eiropas kausa izcīņas mačs pret latvieša Armanda Šķēles pārstāvēto Igaunijas čempionvienību Tallinas Kalev/Cramo, uzskata komandas spēlētājs Artūrs Bērziņš.

"Spēlējam savu spēli. Zinājām, ka esam par pretiniekiem labāki visās pozīcijās. Mums izdevās izmantot savu pārsvaru, taču zinājām, ka nedrīkstam atslābināties, jo Neptunas ir komanda, kas jebkurā brīdī var samest vairākus tālmetienus pēc kārtas," aģentūrai LETA izteicās Bērziņš. "Atslābinājāmies vien tad, kad mums jau bija 30 punktu pārsvars."

"Bijām spēlei ļoti labi sagatavojušies. Pretinieks netika galā ar mūsu trumpjiem," piebilda Bērziņš, kurš gan vairījās teikt, ka komanda ir atguvusies no nesenās piecu zaudējumu sērijas.

"Nomināli šajos mačos mums bija vājāki pretinieki. Mēs izmantojām savas iespējas un izcīnījām uzvaras, taču rādītājs, vai mūsu sniegums uzlabojas, būs nākamais mačs pret Kalev/Cramo," uzskata latvietis. "Tiesa, protams, pēc šādām neveiksmju sērijām nav vāju pretinieku. Pēc šādiem mačiem uzvaras nāk grūti, tāpēc mēs cenšamies katru spēli uztvert kā iespēju uzlabot savu sniegumu."

Eiropas kausa izcīņas mačs starp VEF Rīga un Kalev/Cramo notiks trešdien Rīgā.

"Protams, domāt tikai par basketbolu pirms šīs spēles nebija viegli. Visi runā par apkārt notiekošo, tomēr esam profesionāļi. Mūsu darbs ir spēlēt basketbolu," Zolitūdes traģēdijas fonu sestdienas spēlē izcēla Bērziņš.

VEF Rīga sestdien savā laukumā VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) regulārā čempionāta mačā ar 74:59 (17:13, 24:10, 21:10, 12:26) apspēlēja Klaipēdas Neptunas komandu no Lietuvas, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Izcīnītais panākums ļāvis VEF Rīga iekļūt VTB līgas B apakšgrupas kopvērtējuma labāko sešu komandu pulkā, taču sīvākie konkurenti aizvadījuši par vienu maču mazā. Rīdzinieku kontā šobrīd trīs panākumi septiņās spēlēs.

VTB Vienotās līgas regulārajā čempionātā katra komanda savā grupā aizvadīs pa 18 spēlēm. Pēc apakšgrupu sacensībām pa sešām labākajām komandām no katras grupas kvalificēsies izslēgšanas cīņām. Pirmo divu vietu ieguvēji automātiski iekļūs ceturtdaļfinālā, bet 3.-6.vietu ieņēmušās komandas aizvadīs astotdaļfinālu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi