Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Basketbola čempionāta rīkotāji nesūdzas par biļešu noietu

Basketbola Eiropas čempionāta (EČ) rīkotājiem Polijā itin labi sokas biļešu tirdzniecība, jo divās priekšsacīkšu pilsētās jau ir par vēlu lūkot pēc iespējas noskatīties finālturnīra spēles, informēja vietējie mediji.

Visātrāk biļetes uz kontinenta spēcīgāko komandu spēlēm izpirka Vroclavā, kur kopā ar mājiniekiem poļiem D grupā spēlēs Lietuvas, Turcijas un Bulgārijas basketbolisti, kā arī C grupā Varšavā, kas finālturnīra pirmajā daļā ir mājvieta pasaules čempioniem spāņiem, serbiem, slovēņiem un britiem.

Vissmagāk biļešu tirdzniecība sokas Lodzā un īpaši Bidgoščā, kur 11.septembrī sāksies otrās kārtas grupu turnīri. Lai veicinātu biļešu noietu Bidgoščā, kur pirmās kārtas pārvarēšanas gadījumā spēlēs arī Latvijas izlase, Polijas Basketbola federācija vietējos masu medijos ir sākusi reklāmas kampaņu. Uz katras dienas spēlēm Bidgoščā vēl ir nopērkams apmēram tūkstotis biļešu.

Neliels skaits biļešu nedēļas nogalē vēl bija palicis uz spēlēm Gdaņskā, kur pirmdien ar cīņu pret Krieviju grupas turnīru sāks Latvijas basketbolisti, kā arī Poznaņā, taču rīkotāji sagaida, ka tās tiks izpirktas.

EČ finālturnīrs, kur startē 16 valstsvienības, ilgs līdz 20.septembrim. Pirmajā kārtā komandas ir sadalītas pa četrām komandām grupā, un pēc apļa turnīra izspēles trīs labākās vienības iekļūs nākamajā grupu kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi