Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Basketbola klubs Liepāja šķiras no trenera Zeida

Latvijas basketbola klubs Liepāja šonedēļ pārtraucis sadarbību ar līdzšinējo treneri Kristapu Zeidu, bet viņa amatu pārņems serbu speciālists Braņislavs Vičentičs, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

Liepājas klubu komandas galveno treneri nomainīt piespiedusi situācija. Komanda ir uzvarējusi tikai vienā no Latvijas-Igaunijas līgas septiņām spēlēm un turnīra kopvērtējumā atrodas priekšpēdējā pozīcijā. Vičentičs bijis starp kandidātiem uz Liepājas galvenā trenera amatu arī vasarā, tomēr kurzemnieki deva priekšroku sezonu sākt ar pašmāju speciālistu Zeidu pie vienības stūres.

Liepāja ar Vičentiču ir panākusi vienošanos līdz šīs sezonas beigām, ar iespēju pagarināt sadarbību uz nākamo sezonu.

Vičentičs ir 48 gadus vecs. Basketbolista karjeras laikā viņš spēlēja spēka uzbrucēja pozīcijā un pārstāvēja vairāku valstu klubus. Tai skaitā arī Krievijas vienības Krasnodaras Lokomitv-Kubaņ un Kazaņas Unics.

Trenera karjeru Vičentičs sāka Belgradas Crvena zvezda jaunatnes sistēmā, ir vadījis Bahreinas U-18 izlasi, kā arī strādājis ar Bosnijas un Serbijas klubiem Radnik Bijeljina un OKK Beograd.

Šis treneris specializējas uz jaunatnes attīstību un strādā individuāli ar gados jaunajiem spēlētājiem. Viens no Liepājas kluba mērķiem ir piesaistīt treneri sporta skolai un visai Liepājas basketbola sistēmai. 

Zeids šovasar vadīja Latvijas U-20 izlasi Eiropas čempionātā. Latvietis iepriekš bijis galvenā trenera asistents U-16 un U-17 meiteņu izlasēs, kā arī U-16 puišu komandā. 2017. un 2018.gada sezonās viņš bija komandas Valga/Valka galvenais treneris, bet aizvadītajā sezonā - Jūrmala/Betsafe galvenā trenera asistents.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi