Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Basketbola valstsvienībai pirms Eiropas čempionāta paredzētas astoņas pārbaudes spēles

Latvijas basketbola valstsvienībai pirms septembra sākumā Lietuvā paredzētā Eiropas čempionāta finālturnīra paredzētas astoņas pārbaudes spēles, Basketbola savienības interneta lapā basket.lv paziņojis izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis.2.augustā Klaipēdā Latvijas valstsvienības kandidāti tiksies ar Lietuvas otro izlasi, kas gatavosies Universiādei, bet dienu vēlāk ar Slovēnijas izlasi.

12.un 13.augustā Rīgā paredzētas spēles ar Krievijas izlasi, 20.augustā Panevēžā ar Lietuvas izlasi, 22.un 24.augustā ar Gruzijas izlasi, bet pēdējais mačs iecerēts 27.augustā ar Lielbritānijas izlasi (pēdējās trīs spēles notiks Latvijā, vietas tiks precizētas).  Bagatskis jau sazinājies ar potenciālajiem izlases kandidātiem, tostarp arī Andri Biedriņu, kurš tuvākajā laikā dosies atpakaļ uz ASV, lai ārstētu sezonas laikā vairākas reizes nopietni cietušo potīti. “Neviens nav atteicies, taču gandrīz visiem vēl priekšā svarīgas spēles klubos, un vairākus basketbolistus nodarbina dažādas veselības problēmas. Vienojāmies, ka pagaidām visi koncentrējamies aktuālajām spēlēm,” citēts galvenais treneris.Spēlētāju sastāvs, kas jūlijā sāks gatavoties Eiropas čempionāta finālturnīram, tiks nosaukts pēc klubu sezonas beigām. Paredzams, ka valstsvienības pirmā treniņnometne sāksies 23.jūlijā un uz to uzaicinās 16 – 18 spēlētājus.Eiropas čempionāta grupas turnīrā Šauļos no 31.augusta līdz 5.septembrim Latvijas komandas spēļu secībā sacentīsies ar Francijas, Serbijas, Itālijas, Izraēlas un Vācijas izlasēm. Otrajam posmam kvalificēsies trīs labākās komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi