Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bertāna komandas biedrs Gasols nav apmierināts ar savu lomu vienībā

Pieredzējušais spāņu basketbolists Po Gasols nav apmierināts ar savu lomu latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Sanantonio Spurs, tomēr tajā pašā laikā noliedzis informāciju, ka vēlas tikt prom no šīs vienības.

ESPN ziņo, ka 38 gadus vecais Gasols pirms maiņu darījumu termiņa beigām pieprasījis savu aizmainīšanu, tomēr tas nav noticis. Tāpat izskanējusi informācija, ka spānis vēlas, lai viņa līgums tiktu izpirkts un viņš varētu pievienoties kādai citai komandai. 1. martā noslēgsies termiņš, kurš NBA komandas vēl var noslēgt kontraktus ar spēlētājiem, lai viņi varētu piedalīties izslēgšanas turnīrā.

"Kāds ir avots šī baumām?" portāls MySanantonio.com citē Gasola teikto. "Es nepieprasīju maiņu, turklāt nevēlos šo situāciju komentēt. Domāju, cilvēki saprot, ka mana pašreizējā situācija nav tāda, kādā vēlos atrasties. Mana vienīgā vēlme ir palīdzēt komandai un būt laukumā, darot to, kas nepieciešams, atpelnīt to, par ko man maksā. Gaidu un ceru, ka tas notiks. Cenšos saglabāt pozitīvu nostāju," neslēpa pieredzējušais spānis.

Tiek ziņots, ka Spurs esot apzinājusi iespējas, kā izbeigt līgumu ar Gasolu. Vēl 2017. gadā viņš parakstīja līgumu uz trim gadiem par kopējo summu 48 miljoni dolāru (42 miljoni eiro). Par nākamo sezonu viņam jāsaņem 16 miljoni dolāru (14 miljoni eiro), bet tikai 6,7 miljoni dolāru (seši miljoni eiro) no tiem ir garantēti.

Šosezon divkārtējais NBA čempions ir devies laukumā 26 spēlēs, tikai sešas no tām sākot sākumsastāvā, kamēr vidēji laukumā pavadītajās 12,5 minūtēs viņš izcēlies ar 4,4 punktiem un 4,7 atlēkušajām bumbām. Tiesa, viņa piedalīšanos Spurs mačos krietni ietekmējušas arī veselības likstas.

Spurs ar 33 uzvarām 59 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi