Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertānam 11 punkti Wizards zaudējumā pret Mavericks

Dāvis Bertāns sestdien atgriezās laukumā pēc septiņu spēļu izlaišanas un guva 11 punktus, neglābjot Vašingtonas "Wizards" komandu no zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

ASV galvaspilsētas komanda savā laukumā ar rezultātu 87:109 (19:24, 28:28, 20:23, 20:34) piekāpās Dalasas "Mavericks" vienībai, kas nolēma dod atpūtu vienam no saviem līderiem Kristapam Porziņģim.

Bertāns 18.martā atsvaidzināja labās kājas ikra muskuļa savainojumu un kopš tā laika nebija piedalījies septiņos mačos pēc kārtas. Sestdien atgriešanās mačā rūjienietis bija starta pieciniekā, spēlējot 20 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā realizēja savu vienīgo divpunktu metienu un trīs no astoņiem tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu un trīsreiz pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar viņu laukumā ielaida par septiņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

Tikmēr Porziņģis pēc piektdien Ņujorkā aizvadītā mačā sestdien nespēlēja.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 26 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Rasels Vestbruks, 18 punktus guva Robins Lopess, bet 16 punkti bija Raulam Netu. Šīs sezonas līgas ražīgākais spēlētājs Bredlijs Bīls iesildījās, taču izlaida ceturto maču pēc kārtas, tāpat nespēlēja Rui Hačimura.

Išs Smits pēc pusotra mēneša izlaišanas atgriezās ar gūtiem pieciem punktiem laukumā pavadītajās 23 minūtēs.

"Wizards" komanda realizēja piecus tālmetienus un aizvadīja savu mazrezultatīvāko spēli sezonā.

"Mavericks" rindās ar 26 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Luka Dončičs, 19 punkti bija Džeilenam Bransonam, 15 punktus guva un 12 bumbas zem groziem izcīnīja Bobans Marjanovičs, bet 16 punkti bija Tima Hārdeveja juniora kontā.

"Wizards" ar 17 uzvarām 48 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, bet "Mavericks" ar 27 panākumiem 48 dueļos ir septītā Rietumos.

Pirmdien Vašingtonas komanda Tampā pret Toronto "Raptors" uzsāks sešu viesizrāžu sēriju, bet dalasieši atgriezīsies mājās no sezonas garākā izbraukuma un spēkosies ar līgas līdervienību Jūtas "Jazz".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi