Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertānam 11 punkti pirmajā Wizards panākumā; laukumā dodas arī Pasečņiks

Dāvis Bertāns piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar 11 punktiem, kaldinot Vašingtonas Wizards pirmo uzvaru šosezon, kurā pie minūtēm laukumā tika arī Anžejs Pasečņiks.

"Wizards" viesos ar 130:109 (37:25, 23:32, 40:14, 30:38) uzvarēja Minesotas "Timberwolves", svinot pirmo panākumu sešās spēlēs.

Bertāns laukumā pavadīja 19 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas un reizi rezultatīvi piespēlēja. Viņš grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu, kā arī trīs no septiņiem "trejačiem". Tāpat Bertāns reizi pieļāva kļūdu, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par 24 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija viens no labākajiem rādītājiem.

Pirmo reizi šajā sezonā laukumā devās arī Pasečņiks, kura rēķinā sešas minūtes un 19 sekundes. Šajā laikā viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, rezultatīvi piespēlēja, pieļāva piecas kļūdas, nopelnīja divas piezīmes, bet "Wizards" ar latvieti laukumā guva par 13 punktiem mazāk nekā iemeta.

Bredlijs Bīls ar 31 punktu un septiņām piespēlēm bija rezultatīvākais "Wizards" spēlētājs, bet vēl 18 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Tomasam Braientam. Astoņi "Wizards" spēlētāji izcēlās ar vismaz desmit punktiem.

Mājinieku komandā Malikam Bīslijam 21 punkts, kamēr Entonijs Edvardss un Nezs Rīds pievienoja 17 punktus, otrajam no viņiem arī nopelnot sešas atlēkušās bumbas.

"Wizards" veiksmīgāk iesāka spēles pirmo nogriezni un pēc 12 minūtēm iekrāja 12 punktu pārsvaru, ko mājiniekiem līdz pirmā puslaika beigām izdevās samazināt līdz trīs punktu deficītam. Bertāns pirmās ceturtdaļas beigās realizēja divus tālmetienus pēc kārtas, bet "Wizards" veica astoņu punktu atrāvienu (37:25).

Minesotas vienība aizvadīja neveiksmīgu trešo ceturtdaļu, kurā Bīls izcēlās 11 punktiem, bet Braients pievienoja vēl deviņus, kamēr "Wizards" jau panāca 100:71. 

Vašingtonas komanda uz brīdi bija iekrājusi pat 37 punktu pārsvaru.

"Wizards" šajā spēlē metienus izpildīja ar 55,1% precizitāti, bet no 33 tālmetieniem grozā ielidoja 16. Savukārt 20 "Timberwolves" kļūdas izdevās pārvērst 33 punktos.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Līga sezonu sākusi bez skatītāju klātbūtnes arēnās, jo koronavīrusa ierobežojumi aizliedz lielākas publiskas pulcēšanās telpās.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi