Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Bertānam 11 punkti retā Wizards uzvarā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 11 punktus un kopā ar Vašingtonas Wizards komandu svinēja uzvaru viesos pār Maiami Heat.

Maiami "Heat" piekāpās Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar 100:103 (34:31, 31:24, 17:22, 18:26)

Bertāns spēlēja 26 minūtes un 11 sekundes, šajā laikā realizējot trīs no astoņiem tālmetieniem, kā arī abus soda metienus. Viņa kontā bija arī četras atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divas pārķertas bumbas, viens bloķēts metiens, četras kļūdas, divas piezīmes, kā arī labākais mačā +/- rādītājs 14.

Vašingtonas komandā, kura maču aizvadīja deviņu basketbolistu sastāvā, Bredlijam Bīlam tika 32 punkti un astoņas atlēkušās bumbas. Vēl trīs basketbolisti guva no desmit līdz 11 punktiem.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Tailers Hero, 19 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un deviņas rezultatīvas piespēles sakrāja Džimijs Batlers, bet 17 punkti, 11 atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles Bema Adebajo kontā.

Spēles galotnē 98:98 panāca Kellijs Oliniks, taču tad Bertāns ar diviem un Bīls ar trim no četriem precīziem soda metieniem nodrošināja viesiem uzvaru.

Bertāns izcīnīja atlēkušo bumbu, kas 5,8 sekundes pirms mača beigām noveda pie Bīla otrās soda metienu sērijas. Savukārt Herro tālmetiens 1,3 sekundes pirms spēles beigām bija neprecīzs.

"Wizards" ar piecām uzvarām 18 spēlēs Austrumu konferencē ieņem priekšpēdējo 14.vietu, bet "Heat" ar septiņiem panākumiem 21 cīņā ir vietu augstāk.

"Wizards" trešdien uzsāka četru spēļu izbraukuma sēriju, kuras ievadā divreiz tiekas ar iepriekšējās sezonas finālisti Maiami "Heat", bet pēc tam mēros spēkus ar Šarlotas "Hornets" un Čikāgas "Bulls".

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis trešdien guva 24 punktus un palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru viesos, ar rezultātu 122:116 (26:22, 27:34, 35:27, 34:33) pārspējot Atlantas "Hawks".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 34 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja deviņus no 14 divpunktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un visus trīs soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, pieļāva vienu kļūdu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par deviņiem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica 14 rezultatīvas piespēles.

"Hawks" vienībā 35 punktus guva Džons Kolinss.

"Mavericks" ar deviņām uzvarām 22 spēlēs ieņem 13.vietu Rietumu konferencē.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi