Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bertānam deviņi punkti Dariššafaka Doguš pārliecinoši zaudētā Turcijas čempionāta spēlē pret lejasgala komandu

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns pirmdien guva deviņus punktus, taču tas neglāba Stambulas Dariššafaka Doguš komandu no pārliecinoša zaudējuma Turcijas čempionāta spēlē pret lejasgala komandu Bursas Tofaš.

Dariššafaka Doguš viesos cieta neveiksmi ar 66:83 (14:24, 23:24, 13:20, 16:15).

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 24 sekundes, trāpot septiņus no septiņiem soda metieniem un vienīgo divpunktnieku, taču aizmetot garām abus trejačus.

Tāpat latvieša rēķinā arī viena rezultatīva piespēle, trīs piezīmes un viens izprovocēts pārkāpums.

Dariššafaka Doguš komandā rezultatīvākais ar 18 punktiem bija francūzis Adrjēns Muarmans, bet Bredlijs Vanameikers sameta 16 punktus. Savukārt uzvarētājiem Tonijs Krokers izcēlās ar 17 punktiem.

Jau pirmajā ceturtdaļā Dariššafaka Doguš nokļuva iedzinējos ar desmit punktiem (14:24), bet turpinājumā atspēlēties nespēja, beigās mājinieku pārsvaram sasniedzot arī 20 punktu robežu (81:61).

Latvieša pārstāvētajai komandai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas, jo pagājušajā nedēļā Dariššafaka Doguš cieta divas neveiksmes ULEB Eirolīgā, savukārt Turcijas čempionātā Stambulas klubam pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Tikmēr Tofaš iepriekšējos divos mačos zaudēja, bet vēl pirms tam bija guvusi trīs panākumus.

LETA jau ziņoja, ka svētdien Rolands Freimanis Turcijas čempionāta spēlē guva 20 punktus, tomēr viņa pārstāvētā Ušakas Muratbey komanda piekāpās kopvērtējuma līderei Stambulas Fenerbahce, kas ir viena no vadošajām arī ULEB Eirolīgas turnīrā.

Aizvadītajā cīņā Muratbey viesos cieta neveiksmi ar rezultātu 89:98 (21:34, 19:24, 21:18, 28:22).

Freimanis laukumā pavadīja 31 minūti un 12 sekundes, iemetot septiņus no deviņiem divpunktniekiem, vienu no diviem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem. Tāpat viņam bija divas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un trīs piezīmes.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 16 punktiem bija 2013.gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) drafta pirmais numurs kanādietis Entonijs Benets.

Zīmīgi, ka pirms nedēļas Turcijas čempionātā Freimanis sameta 18 punktus, bet Muratbey grūtā cīņā viesos ar 105:101 pagarinājumā pārspēja Trabzonas Trabzonspor Medical Park.

Turcijas čempionāta kopvērtējuma galvgalī ar 14 uzvarām 16 spēlēs ir Fenerbahce, tomēr pirmdien to var panākt arī vēl viena Stambulas komanda Anadolu Efes.

Dariššafaka Doguš ar 11 uzvarām 16 spēlēs ieņem piekto vietu, bet Tofas pēc šīs uzvaras pakāpās divas pozīcijas augstāk uz 10.vietu, kamēr Muratbey ar piecām uzvarām 16 dueļos atrodama 14.pozīcijā 16 komandu vidū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi