Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Bertānam divi precīzi soda metieni Mavericks neveiksmē pagarinājumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar diviem precīziem soda metieniem, taču viņa pārstāvētā Dalasas Mavericks piedzīvoja neveiksmi.

Dalasas vienība izbraukumā ar rezultātu 125:131 (36:36, 24:25, 29:38, 28:18, 8:14) piekāpās Detroitas "Pistons", piedzīvojot piekto neveiksmi pēdējās sešās spēlēs.

Bertāns laukumā bija divas minūtes un 30 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trijiem soda metieniem, vienu reizi meta garām no tālmetienu līnijas un sakrāja +/- rādītāju -3.

Sākoties ceturtajai ceturtdaļai, "Mavericks" bija iedzinējos ar septiņu punktu deficītu un pēc Kristiana Vuda tālmetiena nedaudz mazāk kā astoņas minūtes līdz ceturkšņa beigām spēja pat izvirzīties vadībā. Atlikušajā laikā daļā vadību atkal pārņēma mājinieki, un dalasieši izlīdzināja rezultātu vien 22,6 sekundes līdz pamatlaika beigām, šoreiz precīzam esot Redžijam Bulokam.

Tikmēr pagarinājumā "Mavericks" basketbolisti, pateicoties diviem Dončiča precīziem metieniem, spēja izvirzīties vadībā, taču papildlaika izskaņā veiksmīgāki izrādījās laukuma saimnieki, jo mazāk nekā minūtes laikā divus tālmetienus realizēja Kiliens Heiss, uz ko Dalasas vienība vairs nespēja atbildēt.

"Mavericks" rindās rezultatīvākais ar 35 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm bija Luka Dončičs, bet vēl 26 un 25 punktus pievienoja attiecīgi Tims Hārdvejs un Vuds.

Mājinieku labā 30 punktus guva Bojans Bogdanovičs, kamēr Heiss izcēlās ar 22 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Mavericks" ar desmit uzvarām un 11 neveiksmēm Rietumu konferences turnīra tabulā ierindojas 11.pozīcijā, bet "Pistons" ar bilanci 6-18 Austrumu konferencē ieņem 14.vietu.

Dalasas komanda nākamo maču aizvadīs sestdien, kad viesos stāsies pretī Ņujorkas "Knicks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi