Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertānam septiņi punkti un zaudējums pret bez Porziņģa palikušajiem Wizards

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, tomēr Dalasas Mavericks vienība mājas spēlē piekāpās viņa bijušajai komandai Vašingtonas Wizards, kurai traumas dēļ jāiztiek bez cita latvieša Kristapa Porziņģa.

"Mavericks" savā laukumā piekāpās ar 126:127 (28:32, 32:33, 37:34, 29:28), piedzīvojot otro neveiksmi pēc kārtas un astoto zaudējumu pēdējās 11 spēlēs.

Mača izskaņā piecas sekundes pirms finālsvilpes "Wizards" spēlētājs Kails Kuzma realizēja vienu no diviem soda metieniem, panākot viena punkta pārsvaru un mājiniekiem bija iespēja vēl uzvarēt šo maču, taču pēc sānu iemetiena izspēles Luka Dončičs kļūdījās piespēlē un pēdējais metiens pat nesekoja.

Bertāns laukumā pavadīja 12 minūtes un 32 sekundes, šajā laikā izpildot vienu precīzu tālmetienu un divus trāpīgus divpunktu metienus. Latvieša kontā arī izcīnīta viena atlēkusī bumba, viena pārtverta piespēle, divas personīgās piezīmes un +/- rādītājs +5.

Šis Bertānam bija jau trešais mačs pēc kārtas, kurā viņš no spēles izpildītajos metienos bijis nekļūdīgs.

"Mavericks" no zaudējuma neglāba Dončiča 41 punkts un 15 atlēkušās bumbas,. Dvaits Pauels guva 22 punktus, bet Spensera Dinvidija kontā 20 punkti. "Wizards" komandā 30 punktus guva Kails Kuzma, 22 - Bredlijs Bīls, bet Dani Avdija iekrāja 15+10

Dalasas komanda ar 25 uzvarām 49 spēlēs ieņem sesto vietu Rietumu konferencē, bet "Wizards" ar 21 panākumu 47 mačos ir 11.pozīcijā Austrumu konferencē.

Nākamajā spēlē "Mavericks" ceturtdien viesos tiksies ar Fīniksas "Suns" , kamēr "Wizards" trešdien izbraukumā spēlēs ar Hjūstonas "Rockets" vienību.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi