Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bertānam seši punkti Mavericks otrajā zaudējumā NBA pusfinālā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pusfināla otrajā spēlē, viņa pārstāvētajai Dalasas Mavericks komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Mavericks" viesos ar 117:126 (32:25, 40:33, 13:25, 32:43) atzina Goldensteitas "Warriors" pārākumu. Sērijā ar 2-0 vadībā ir "Warriors"

Bertāns spēlēja septiņas minūtes un 14 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no diviem tālmetieniem, vienīgo divpunktu metienu un vienīgo soda metienu. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, viena pārtverta piespēle, viena kļūda un komandā labākais +/- rādītājs +7

"Mavericks" līderis Luka Dončičs šajā spēlē guva 42 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, trīsreiz pārķēra bumbu un bloķēja vienu pretinieka metienu. 31 punkts, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Džeilens Bransons, 21 punktus guva Redžijs Baloks.

"Warriors" komandā seši spēlētāji guva vismaz 11 punktus. Rezultatīvākais ar 32 punktiem, astoņām zem groziem izcīnītām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Stefens Karijs. 23 punktus sakrāja Džordans Pūls, 21 punkts un 12 atlēkušās bumbas Kevina Lūnija kontā, 16 punktus guva Endrjū Viginss, 15 punktus - Klejs Tompsons.

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Warriors" ar 53 panākumiem bija trešie.

Nākamo maču sērijā līdz četrām uzvarām komandas svētdien aizvadīs Dalasā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi