Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bertānam seši punkti Dalasas uzvarā, Porziņģim 14+14 Vašingtonas neveiksmē

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien Hjūstonā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva sešus punktus, viņa pārstāvētajai Dalasas Mavericks komandai svinot uzvaru. Savukārt Kristaps Porziņģis piektdien Losandželosā guva 14 punktus un sakrāja 14 atlēkušās bumbas Vašingtonas Wizards zaudējumā.

Dalasieši izbraukumā uzvarēja Hjūstonas "Rockets" ar 113:100 (31:23, 36:21, 29:28, 17:28).

Bertāns spēlēja 21 minūti un 20 sekundes, trāpot grozā vienu no septiņiem tālmetieniem un vienu no trim divpunktu metieniem, kā arī vienu no diviem soda metieniem. Viņam bija arī piecas atlēkušās bumbas , viena rezultatīva piespēle, vien kļūda, divas piezīmes un +/- rādītājs +10.

Luka Dončičs ar 30 punktiem kļuva par rezultatīvāko uzvarētāju rindās, pievienojot arī 14 atlēkušās bumbas, sešas rezultatīvas piespēles un piecas kļūdas. 26 punktus un 12 atlēkušās bumbas sakrāja Dvaits Pauels. 

"Rockets" komandā pa 17 punktiem guva Kevins Porters un Džošs Kristofers.

"Mavericks" ar 41 uzvaru 67 spēlēs ir piektā Rietumu konferencē, kamēr "Rockets" ar 17 panākumiem 67 mačos ir vājākā komanda līgā.

"Wizards" izbraukumā piekāpās Losandželosas "Lakers", kas izrādījās pārāka ar 122:109 (26:26, 26:33, 37:23, 33:27).

Latviešu basketbolists spēlēja 25 minūtes un 21 sekundi, grozā raidot trīs no desmit divpunktu metieniem un visus astoņus soda metienus, bet netrāpīja trīs tālmetienus.

Liepājnieka rēķinā bija arī 14 atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, viens bloķēts metiens, viena piezīme un +/- rādītājs -12.

"Wizards" rindās 23 punktus guva Kails Kuzma, 21 punktu - Korijs Kisperts. 15 punktus - Rui Hačimura, bet 14 punktus Tomāšs Satoranskis.

"Lakers" vienībā izcilu spēli aizvadīja Lebrons Džeimss, gūdams 50 punktus, kā arī sakrādams septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Maliks Monks guva 21 punktu.

"Wizards" ar izcīnītām 29 uzvarām 65 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā atrodas 11.vietā, bet "Lakers" ar 29 panākumiem 66 cīņās ir devītā Rietumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Uztraukuma pirms papildlaika nebija

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš svētdien debitēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā un tika pie dramatiskas uzvaras papildlaikā, pēc mača norādīja, ka pārlieku satrauci...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi