Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Bertānam un Porziņģim gana produktīvs sniegums komandu zaudējumos NBA mačos

Latviešu basketbolisti Kristaps Porziņģis un Dāvis Bertāns otrdien guva attiecīgi 15 un 14 punktus, bet viņu pārstāvētās komandas piedzīvoja neveiksmes kārtējos Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) mačos.

Porziņģis un Dalasas Mavericks savā laukumā ar 99:114 piekāpās vienai no līgas spēcīgākajām vienībām Losandželosas Clippers, pārtraucot piecu uzvaru sēriju. Vienīgo reizi mājinieki ar dažiem punktiem priekšā izvirzījās pirmās ceturtdaļas vidū, tomēr metieni nesekmējās un Clippers ātri iekrāja vērā ņemamu pārsvaru, puslaiku noslēdzot ar 62:46. Otrajā puslaikā spēle jau bija krietni līdzīgāka, tomēr īpaši sadeldēt pārsvaru Dalasa vairs nespēja.

Porziņģis laukumā pavadītajās 30 minūtēs guva 15 punktus, realizējot trīs no astoņiem tālmetieniem (viens no tiem bija pirmā puslaika pēdējā sekundē no centra iemetiena apļa), kā arī vienu no pieciem pustālajiem un pusi izpildīto soda metienu (4/8). Latvieša kontā arī desmit atlēkušās bumbas, noformējot kārtējo double-double. Vēl Porziņģis pārtvera divas pretinieku piespēles, kā arī pa reizei bloķēja un rezultatīvi piespēlēja. Viņa rēķinā arī viena piezīme. Laukumā atrodoties Porziņģim, pretinieki guva par 13 punktiem vairāk kā Mavericks, kas šoreiz bija starp sliktākajiem rādītājiem komandā.

Dalasai 22 punktus, kā arī pa astoņām atlēkušajām un piespēlēm iekrāja līderis Luka Dončičs. Tikmēr Clippers izcēlās viss līderu trio - 28 punkti Kavai Lenardam, 26 Polam Džordžam, bet 21 Lū Viljamsam.

Tikmēr Bertāns un Vašingtonas Wizards viesos ar 104:117 piekāpās spēcīgajai Denveras Nuggets. Izšķirošā šoreiz izrādījās otrā ceturtdaļa, kuru viesi zaudēja ar 24:39. Līdzīgi kā Dalasai, arī Vašingtonai otrajā puslaikā izlieto sasmelt vairs neizdevās.

Bertāns laukumā pavadīja 22 minūtes, kuru laikā trāpīja trīs no astoņiem tālmetieniem, bet kļūdījās vienā divpunktu metienā. Tāpat viņš realizēja piecus no septiņiem soda metieniem. Dāvja rēķinā arī piecas atlēkušās bumbas un viens bloķēts metiens, kā arī trīs piezīmes. Ar viņu laukumā Vašingtona ielaida par 12 punktiem vairāk kā iemeta paši, kas arī bija starp sliktākajiem rādītājiem.

 

Ar 21 punktu Wizards rindās izcēlās Džordans Makrē, bet 14 pievienoja arī līderis Bredlijs Bīls un Mo Vagners. Denverai 20 guva Džeremi Grants, 17 punkti un pa astoņām atlēkušajām un piespēlēm Vilam Bārtonam, bet 20 bumbas zem groziem Nikolam Jokičam, kurš guva arī astoņus punktus.

Ar piecām uzvarām 15 spēlēs Vašingtona Austrumu konferencē ir 10. vietā, bet Dalasa (11-6) saglabā ceturto vietu Rietumos.

Jau trešdien vašingtona viesosies pie Fīniksas Suns, bet piektdien turpat Fīniksā spēlēs Mavericks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi