Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bertāns aizvada sezonas otro rezultatīvāko spēli un gūst 19 punktus Wizards zaudējumā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 19 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, bet ar to nepietika, lai Vašingtonas Wizards komanda izcīnītu uzvaru.

Vašingtonas basketbolisti viesos ar rezultātu 112:119 (24:38, 27:27, 22:26, 39:28) zaudēja Maiami "Heat" komandai.

Bertāns otrdien aizvadīja savu sezonas otro rezultatīvāko spēli, bet pirms divām nedēļām viņš mačā ar Denveras "Nuggets" guva 21 punktu.

Šoreiz Bertāns laukumā pavadīja 21 minūti un 14 sekundes, izpildot tikai metienus no spēles - grozā tika raidīti pieci no desmit tālmetieniem un abi divi divpunktu metieni. Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu un trīsreiz pārkāpa noteikumus, "Wizards" komandai ar latvieti laukumā ielaižot par pieciem punktiem vairāk nekā iemetot.

"Wizards" rindās ar 24 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Spensers Dinvidijs, 22 punktus guva Kails Kuzma, bet 16 punkti un 11 bumbas zem groziem bija Danielam Gefordam.

Uzvarētājiem 32 punktus guva maču no rezervistu soliņa sākušais Tailers Hiro, bet 25 punkti, 15 rezultatīvas piespēles un astoņas bumbas zem groziem bija Džimijam Batleram, kurš piespēlēs laboja karjeras rekordu, kamēr 26 punkti bija Dankanam Robinsonam.

Vašingtonas vienībā Covid-19 protokola prasībām šobrīd ir pakļauti Bredlijs Bīls, Tomass Braients, Kenteviuss Keldvels-Poups, Rui Hačimura, Montrezls Herels, Entonijs Džils, Ārons Holidejs un Rauls Netu. "Heat" rindās šī iemesla dēļ nespēlēja Kails Laurijs, Udonis Haslems un Makss Strass, bet savainojumu ārstē Bems Adebajo, Entonijs Leons Takers, Deveins Dedmons, Markīfs Moriss un Viktors Oladipo.

"Heat" šajā mačā varēja izmantot astoņus spēlētājus, bet "Wizards" - desmit.

Maiami komandas galvenais treneris Ēriks Spolstra otrdien svinēja savu 629.uzvaru karjerā un šajā statistikas rādītājā pakāpās uz 25.vietu. Pēc desmit uzvarām viņš apsteigs Čaku Deiliju. Šodien Spolstra apsteidza Dagu Mo - treneri, ar kuru savulaik "Nuggets" komandā kopā strādāja viņa tēvs Džons.

"Wizards" ar 17 uzvarām 34 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, kur "Heat" ar 22 panākumiem 35 cīņās ir ceturtā.

Ceturtdien "Wizards" ar maču pret Klīvlendas "Cavaliers" uzsāks četru mājas spēļu sēriju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi