Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bertāns ar 14 punktiem palīdz Seviljas komandai izcīnīt uzvaru ACB mačā

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns otrdien guva 14 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā un sekmēja Seviljas Real Betis komandas uzvaru.

Seviljas basketbolisti savā laukumā ar rezultātu 88:82 (26:24, 24:23, 16:15, 22:20) pārspēja "Gran Canaria" vienību.

Deviņus no 14 punktiem Bertāns guva spēles pirmajās trīs minūtēs, bet kopumā viņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no pieciem tālmetieniem un visus piecus "sodiņus", taču nerealizēja abus divus divpunktu metienus. Latvieša rēķinā bija arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, četras piezīmes, divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi, pozitīvs +/- rādītājs (+4) un astoņi efektivitātes koeficienta punkti.

"Real Betis" komandā ar 28 punktiem izcēlās sešus tālmetienus realizējušais Šenons Evanss. Viesiem 16 punktus guva Nikolass Brusīno.

Tikmēr Rodijs Mačoha guva trīs punktus, kamēr "Fuenlabrada" viesos ar 86:92 (13:18, 23:22, 17:26, 33:26) atzina "Valencia" pārākumu. 

Mačoha, spēlējot desmit minūtes un 24 sekundes, realizēja vienu no trīs divpunktu metieniem un savu vienīgo soda metienu, bet netrāpīja vienīgo "trejaci". Vēl viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, divas piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un negatīvs +/- rādītājs (-7).

Savukārt Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "Baskonia" ar 95:84 (25:20, 16:18, 30:20, 24:26) izbraukumā uzvarēja jaunpienācēju "Granada". 

Kurucs 16 minūšu un trīs sekunžu laikā izpildīja trīs neprecīzus tālmetienus, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, tika pie divām piezīmēm un negatīva +/- rādītāja (-2).

"Baskonia" ar 11 uzvarām 14 mačos turnīra tabulā ieņem otro pozīciju. Seviljas un Fuenlavradas vienības ar trīs uzvarām 14 spēlēs ieņem pēdējās divas vietas 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi