Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Bertāns: Kad Andersons tika pie bumbas, laiks apstājās

Kad Kails Andersons tika pie bumbas laukuma stūrī un veica lielisku piespēli latvietim Dāvim Bertānam, laiks apstājās, pēc aizvadītās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles pirmdien jokojot pauda skaistās epizodes realizētājs.

Kā vēstīts, Bertāns pirmdien iemeta 17 punktus NBA spēlē, kurā veica vairākas lieliskas epizodes ceturtajā ceturtdaļā un palīdzēja pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošajai Sanantonio Spurs komandai savā laukumā ar rezultātu 100:98 (21:23, 26:22, 23:27, 30:26) uzvarēt Memfisas Grizzlies.

Bertāns 11 no saviem punktiem guva ceturtajā ceturtdaļā, kad arī notika spēles skaistākā epizode - Kails Andersons no laukuma stūra atmuguriski raidīja bumbu groza virzienā un latvietis veica alley-oop danku.

Pēc spēles Bertānam žurnālistiem pirmkārt bija jāatbild par šo momentu.

"Domāju, ka viņš mani redzēja. Kad viņš saņēma bumbu, laiks vienkārši apstājās un viņam bija, iespējams, sešas sekundes, lai izdomātu, ko darīt," ar smaidu teica Bertāns.

Spurs izcīnīja pirmo uzvaru savā laukumā kopš 30.janvāra un svinēja vien trešo uzvaru pēdējās 11 spēlēs. Tikmēr līgas pastarīte Grizzlies zaudēja 14.spēlē pēc kārtas.

"Mēs labi nospēlējām aizsardzībā, kas bija ļoti svarīgi, un ceturtajā ceturtdaļā ļāvām iemest viņiem vien 26 punktus. Aizvadījām diezgan labu spēli aizsardzībā, bet paši sasniedzām 100 punktu robežu, kaut mūsu metieni nekrita," secināja latvietis.

Par spēles spožāko zvaigzni kļuva pieredzējušais Tonijs Pārkers, kurš ceturtās ceturtdaļas vidū guva astoņus savas komandas punktus pēc kārtas, bet kopā izcēlās ar 23 punktiem.

"Varēja redzēt, ka Tonijam bija pāris atpūtas dienas," Bertāns vēlreiz teica ar smaidu. "Arī Denijs [Grīns] trāpīja metienus un labi, ka vismaz pāris puišiem spēles laikā krīt metieni. Pārējiem vien jānospēlē labi aizsardzībā."

Tagad Sanantonio basketbolistus gaida smags trīs spēļu izbraukums pret Goldensteitas Warriors, Oklahomasitijas Thunder un Hjūstonas Rockets vienībām. Divas no šīm komandām ir līgas galvgalī, bet Thunder ir Spurs konkurente par pēc iespējas labāku vietu konferences kopvērtējumā.

"Tagad mums būs Goldensteita, darīsim tur visu, ko spējam, un tad domāsim par nākamo maču," pauda Bertāns.

Spurs ar 37 uzvarām 64 spēlēs pakāpusies uz piekto vietu Rietumu konferencē, apsteidzot Minesotas Timberwolves.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi